Kínai elektronikai webshopok európai raktárral

Ha nagyon olcsón szeretnél telefont vagy bármilyen elektronikai kütyüt venni, érdemes a kínai webshopokban is körülnézni. A választást segítendő készítettem egy összeállítást a 10 legjobb elektronikai holmit kínáló kínai webshopról.

Mivel nagyon sok webshopot ismerek, így nem volt egyszerű a választás.

A Kínából történő vásárlástól sokakat visszatart az egyre nagyobb vámkezelési díj, és a termékre rakódó import termék ÁFA és vámköltség. Megértem. Amikor a DHL csak vámkezelési díjra majdnem 6.000 forintot elkér csomagonként, akkor ez valóban nem elhanyagolható probléma.

A fentiek miatt a Top10 kiválasztásánál a legfontosabb szempont az volt, hogy az adott webshop rendelkezik-e európai raktárral. Az európai raktárból történő vásárlás után ugyanis nem kell sem vámkezelési díjat, vámot, import termék ÁFÁ-t fizetnünk.

Minden, a listán szereplő webshop esetében belinkeltem az európai raktárak kínálatát, hogy egyszerűbb legyen a dolgod.

Nagy a verseny, ezért minden online shop próbál folyamatosan akciózni. Nálam kicsit hátrébb került a rangsorban az a néhány webshop, ahol nincsenek igazi akciók. Mindig ugyanannyi minden, csak sokszor úgy van beállítva, hogy legalább 50 %-ot engedtek. Nem szeretem ha hülyének néznek 🙂

A kiválasztásnál természetesen az ár, és a termékválaszték, a szállítás díja, és a megbízhatóság is szempont volt.

Kizárólag az európai raktárakban lévő készletre vonatkozik az Áfa mentesség, így ha el akarod kerülni ezeket a költségeket ne navigálj el az EU raktárak oldaláról!

Minden esetben ellenőrizd le a termék adatlapján, hogy milyen raktárból fogják szállítani a kiválasztott terméket. Ha a HK, vagy CN feliratot látod, akkor Kínából érkezik, így nem garantálható az ÁFA mentesség. A termék adatlapján válassz DE, ES, UK vagy más európai jelöléssel rendelkező raktárat, így nem érhet meglepetés!

GearBest

Olcsó árak, folyamatos kuponos akciók jellemzik a Magyarországon talán a legnépszerűbb kínai shopot.

A webshop elérhető itt: GearBest

Az online shop rendelkezik EU raktárral. A jelenleg itt elérhető kínálatot itt találod:

GearBest EU raktára

A GearBest EU raktárának aktuális promóciói itt elérhetőek —->

TomTop

Megbízható shop óriási választékkal. A hírlevélre való feliratkozás 50 USD kuponos kedvezményt ér.

A webshop elérhető itt: TomTop

5 % kupon a teljes kínálatra 2018.06.30-ig: LSOFF5 – aktíváld ITT—->

Az online shop rendelkezik EU raktárral. A jelenleg itt elérhető kínálatot itt találod:

Tomtop német raktára

Tomtop angol raktára

Tomtop spanyol raktára

Tomtop francia raktára

Banggood

Speciális akciók, nyereményjátékok, olcsó árak jellemzik ezt a webshopot, mely EU raktárral is rendelkezik. A Free Trial Center menüpont alatt itt is ingyenes termékekre lelsz.

A webshop elérhető itt: Banggood

Az online shop rendelkezik EU raktárral. A jelenleg itt elérhető kínálatot itt találod:

Banggood EU raktára

DealExtreme

Update: az EU raktár megszűnt!

A hírlevélre való feliratkozással minden hónapban 3 USD kedvezményre leszel jogosult, de nyerhetsz is vele. 300.000 termék, ingyenes szállítás, folyamatos akciók.

A webshop elérhető itt: DealExtreme

+ 1 extra tipp:

Ha telefont, vagy egyéb elektronikai cuccot keresel, érdemes felkeresned az angol eBay oldalát, melyet itt találsz, és ott is körülnézni. Remek márkás telefonokat kínálnak, arcpirítóan olcsón. Mivel az itt vásárolt termék Angliából jön, így  vám és ÁFA egyelőre szóba sem jöhet.

Néhány eladó az angol eBay-en, amit érdemes megnézni:

Dhammatek 01

Ha az összes általam ismert kínai webshop érdekel, a teljes listámat megnézheted itt:

Ezek a kínai webshopok szállítanak Magyarországra

Ha érdekel a külföldi vásárlás, nézz körül nálam. Vásárlási útmutatók, érdekes webshopokról szóló bejegyzések várnak. Ha kiváncsi vagy a továbbiakra is, kedveld Facebook oldalam, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmi kihagyhatatlanról.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

3 Comments

  1. Épp most vert át a Tomtop. 10 hónapos telefon megadta magát. A javítás árának harmadát akarták megtéríteni. Amikor ezt nehezményeztem, megsértődtek és pökhendi stílusban javasolták, hogy vegyek máshol egy új telót és nem fizetnek semmit, nincs garancia!
    Ne vegyetek tőlük semmit, csaló banda.

    • Sajnálom a rossz tapasztalatot. Én még biztos futnék egy kört, nehogymá…

  2. A Tinydeal az egyik legnagyobb csaló webshop, rendeltem egy webkamerát, ami meg is érkezett, de egyáltalán nem működött. Írtam a Tinydeal supportnak, válaszoltak is, bizonyítsam be, hogy rossz a kamera, töltsek fel róla videót. Ezt megtettem, ekkor írtak, hogy a kamera árának töredékét visszafizetik, ebbe nem mentem bele, a teljes összeget kértem vissza. Átváltottak flegmára, írták, hogy küldjem vissza nekik a kamerát, de nem küldtem, a postaköltség több lett volna, mint a kamera ára.
    Miután láttam, hogy a pénzemnek lőttek, szétszedtem a kamerát, a külső műanyag házon belül az usb vezeték le volt ragasztva, és kartonpapírral volt kitömve a kamera belseje.
    A Tinydeal-től az életbe nem rendelek semmit, vigyázzatok Ti is velük.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*