Itt a legújabb ázsiai beauty őrület: haj botox kezelés

Kevés olyan hölgyet ismerek, aki elégedett lenne a hajával. Mindenki szebbet, jobbat akar mindenáron.

Furcsa szerzet a nő. Elégedetlen. Ott az alkata, a lába hossza, az orra és még hosszan sorolhatnám. Ha valakit megkérdeznénk, a haj az elégedetlenségi skálán igen előkelő helyen szerepelne. Túl sok, túl kevés. Ha göndör simát akar, ha sima, hullámost. A természetes szőke fekete lenne, na és a barna? Hát az meg szőke. Ki érti ezt? Valahogy semmi nem jó nekünk!

Tudják ezt a cégek is, akik a legkülönfélébb hajápoló szerekkel halmozzák el a hölgyeket. Nem csak hajápoló szerek, hanem drága luxus szalonkezelések is rendelkezésre állnak, határ a csillagos ég.

Itt a legújabb ázsiai beauty őrület, a botox kezelés hajra. Néhány éve már jelen van itt Európában és az USA-ban is, de Ázsiában most továbbfejlesztették, és még hatékonyabbá tették.

Ahogy a bőrünk is veszít rugalmasságából,  a bajunk sem különben. Veszít kreatinin tartalmából, így könnyen sérül. Azt mondják úgy kell elképzelni, hogy apró pici lyukak keletkeznek a hajon. A cél ezeknek a apró sérüléseknek, lyukaknak a feltöltése. 

Ázsiában a Chez Vous szalon a továbbfejlesztő. Az ő kezelésük 90 napig tart.  90 nap egy feltöltéssel indul, amely tulajdonképpen egy keratin koncentrátumos kezelés, reparatív haj regenerálókkal, mint a mikronizált amino lipidek, hialuronsav, természetes jojoba és avokádó olaj, ceramid selyemproteinek. A kezelés nem csak erősíti a hajat, hanem táplálja és kisimítja azt.

A feltöltés után meleg hajvasalóval aktivizálják az összetevőket. Ezután  következik a házi utókezelés, melyhez a hozzávalókat a szalon biztosítja.

Az emberek egymásnak adják a kilincset, pedig a kezelés nem olcsó. Az induló ára: 599 USD

Facebook oldaluk tele van előtte – utána fotókkal. Ígéretes a technika az biztos.

Kétségkívül az ázsiai a legújabb fejlesztés, de van ám itt Európában is hasonló próbálkozás,  mely már néhány éve elérhető.

Az olasz Botugen márka hajfeltöltő botox kollekcióját akár az eBay-en is megvásárolhatjuk, és házilag próbálkozhatunk helyrehozni fénye vesztett hajkoronánkat. Állítólag csodát művel a hajjal.

Meggyőző képekre találhatunk itt is:

Ha jobban körülnézünk, számtalan ilyen terméket találunk. Az USA-tól Venezualáig elég tág a paletta. 

A teljes kínálat megtekintéséhez KATTINTS IDE >>

Talán a legolcsóbb ez az Argentínában gyártott Prismax Capilar névre hallgató koncentrátum.

Hogy melyik az igazi? A legújabb ázsiai, vagy az Amerikában gyártott? Ki tudja. Vevő biztos lesz rá. Mindaddig míg lesznek elegedetlen hölgyek, addig kereslet is lesz.

Ha tetszett, és további érdekes trendekről, termékekről olvasnál a nagyvilágból, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalamat, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*