Újra a japán Hada Labo hyaluronsavas hidratálója a világ legjobbja

A siker évek óta töretlen. 2017 legjobb hidratálója újra a japán Hada Labo márka hyaluronsavas lotionja.

A Her World Beauty Awards minden évben több kategóriában díjaz. Az olvasók, a szakma, és bizonyos kategóriákban a bloggerek is választhatnak favoritot. Olvasói kategóriában már negyedik éve a Hada Labo márka hidratálója viszi a prímet. Idén a szakmai díjat is bezsebelte.

Nálam jönnek mennek a termékek, mivel szeretek többfélét kipróbálni, sok mindent megmutatni. Most hogy végiggondolom, talán ez az egyetlen olyan cucc van, mely mindig itt szerepel a polcomon, nem tudom nem újravenni.

Természetesen újratöltős változatban, mert Japánban még erre is gondoltak. A minőség nem a csomagoláson múlik 🙂

Így használom én:

A Hada Labo hidratáló lotionja tulajdonképpen egy átlátszó, toniktól sűrűbb állagú folyadék. A mennyiség óriási (170 ml), így egy flakon akár fél évig is elegendő.

Amikor először megvettem, meglepődtem ezen a számomra/számunkra szokatlan állagon.  Japánban is a rétegező technika az elfogadott a bőrápolási rutin,  ez a termék az első a sorban.

Összefoglalva: ez egy egész napos hidratálást garantáló, arcbőrt előkészítő, illatmentes toner.

Használata után jöhet a szérum, esszencia, és a hidratáló krém.

Az én bőrápolási rutinom is ezzel a termékkel indul minden reggel. Nyáron egy tejszerű esszenciát használok csupán fölé, és természetesen fényvédőt, télen szérum, és hidratáló krém kerül rá. Éjszakára a koreai alvó maszkokat részesítem előnyben.

A Hada Labo az idén több kategóriában is tarolt.

A hidratáló krém kategória győztese: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Cream

Esszenciák, szérumok kategória: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Essence

Igen, úgy néz ki, hogy ez egy igazán jól sikerült kollekció.

Hol lehet kapni, mennyibe kerül?

Japánból én mindig egy eladónál szoktam vásárolni, egy kedves idősebb hölgynél, aki már többször járt Magyarországon. Nagyon megbízható, ingyenesen szállít, és talán nála a legolcsóbb minden.

A teljes kínálatot ITT találod >>

A hidratáló lotion (toner) kb. 3.500 forintba kerül. Ha sokkal olcsóbbat találsz az a 30 ml-es változat,  melyért a 2000-2500 Ft átlagár sok. 3500 forintért 170 mililitert kapunk, nem éri meg a kisebb.

A hidratáló krém 4500 Ft, az esszencia 6000 Ft körül van.

Ha érdekel a többi díjazott is, itt megnézheted:

Her World Beauty Awards 2017

Még nagyon sok izgalmas terméket, trendet, érdekességet tartogatok. Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*