Unalmas egyszínű az ajtód? Lépj be rajta a 3D világába!

Talán nem létezik olyan nő, aki ne szeretné lakóterét, környezetét szebbé varázsolni. Néhány új szín, díszpárna, vagy kiegészítő, és a lakásra rá sem lehet ismerni.

A legtöbbünk azonban bizonytalan. Meglát ezt-azt ami tetszik, de sokat költeni nem szeretne. Nincs tisztában az aktuális trendekkel, és az újdonságok is elkerülik.  Nekik szeretnék segíteni néhány ötlettel. Íme az első:

A sima egyszínű, hófehér ajtókra kerülhet egy teljes ajtót beborító 3D matrica. A jól megválasztott minta feldobja, mókássá, vagy éppen érdekessé teheti az összképet.

Érezhetjük magunkat Londonban,

vagy egy falusi picinyke házikóban, esetleg a Vadnyugaton.

Legénylakások haverpukkasztó dísze lehet ez az egyedi modell,

na és ha ez még nem lenne elég, nagyíthatunk a téren egy virtuális lépcsőházzal.

A nyári élmények is konzerválhatóak egy ilyen megoldással,

de virtuális gardróbot vagy könyvespolcot is varázsolhatunk vele.

A matricákat a Magyarországra ingyenesen szállító Funlife Home Decor kínai közvetlen gyártói webshopból >> válogattam. Átlagáruk: 14,60 USD, méretük: 77 x 200 cm.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is! Kedveld Facebook oldalam, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*