Varázsold keleties hangolatúvá az otthonod mandalás padlópárnával!

Ha szeretsz a földön ücsörögni, elmélkedni, akkor ezt a padlópárnát neked találták ki.

Amellett hogy szép és keleties hangulatot varázsol, még praktikus is. Olvasásra, meditálásra, jógához kiegészítő eszközként használható. Többféle méretben kapható, kör és négyzet alakban. A választék elég nagy, nehezen tudnék választani.

Kör alakúak:
Négyzetesek:

Ha szert teszel egy ilyenre, azért vigyázz, hogy így ne járj! Az én macskám tuti kipróbálná! 🙂 

Az ára 4-5.000 Ft körül mozog Indiából történő vásárlás esetén, ingyenes szállítással.

Ha érdekel a teljes választék, ITT megtalálod >>

Még sok érdekességet tartogatok, ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

  1. Nagyon szeretnék egy ilyen párnát rendelni, de nem merem megvenni, mert számomra nem egyértelmű hogy csak párnahuzatot kapok, vagy belsővel együtt egy komplett párnát. A segítségedet szeretném kérni ez ügyben, ha van valamilyen ötleted, azt megköszönném. Üdv. Szné Mária

    • Szia! Szerintem ez csak a huzat. Lehet hozzá belső párnát is venni, de szerintem ha tudsz varrni, könnyedén tudsz te is csinálni egyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*