Esküvői ruhák másképp

Hófehér, abroncsos fűzős ruha, földig érő hófehér fátyol – szép álom, de valljuk be, egy ilyen ruha igen kényelmetlen. Valahogy az álmainkban igazi királynőnek látjuk benne magunkat,  de igaziból a kiválasztott ruhában nem kapunk levegőt, a pisiléshez egy külön elit kommandó szükségeltetik, és mivel a ruha nem a miénk, állandóan azon rettegünk, hogy nehogy valami baja legyen. 

Őszintén, tényleg ezt szeretnéd? A nagy nap a kellemetlenségekről és a kényelmetlenségről szóljon?

Szerencsére manapság már sok tervező képviseli azt a vonalat, hogy a hordhatatlan csili-vili ruha helyett egy kényelmes, más alkalomra is felvehető ruhát alkot, és kínál.

Az izraeli tervező Sheryll Raz Gold ruhái különösen közel állnak a szívemhez. Egyedi tervezésű ruhái kislányosan bájosak, egyszerűek, az esküvő után is használhatóak, ennek ellenére abszolút megfizethetőek.

Ez a nap rólad szól, a cél hogy jól érezd magad. Ne feszengj, ne várd, hogy végre vége legyen,  csak élvezd! És tényleg, majd el felejtettem: a fehér nem kötelező!

Ha neked a zöld ruha tetszik, hát legyen,

ha a piros, az sem gond.

Persze ha maradnál a klasszikus fehér, vagy tört fehér verziónál, akkor sem ér csalódás.

Mostanában a legtöbben ezért a színért rajonganak:

A ruhákat az izraeli BLUSH Fashion webshopból válogattam, amely éppen ma 13 éves. Ebből az alkalomból minden webshopban található ruhájukra 30 % kedvezményt adnak a HAPPYBIRTHDAY kuponkód beírásával. A kedvezményes kupon 2017.05.02-ig használható. A ruhák egyébként sem drágák. A menyasszonyi ruhák teljes áron 110-250 dollárért kaphatóak.  A szállítási költség Magyarországra 10 USD. A mostani leárazást kihasználva, akár 25.000 Ft alatt is vehetsz egy egyedi tervezésű ruhát, ami a tiéd is marad.

Ha az esküvői ruha már nem hoz lázba, akkor is érdemes körülnézni, nagyon szép alkalmi ruhákat kínálnak plus size méretben is.

Az én kedvencem ez a földig érő smaragdzöld ruha, mely akár 48-as méretig felvehető.

Még nagyon sok érdekességet tartogatok, ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*