Ezért a filléres játékért bolondul a világ

Hetek óta figyelem a diadalt. Elsőként Amerikát, aztán Nagy-Britanniát, majd Ausztráliát hódította meg ez a nagyon egyszerű, filléres játékszer.

Fogd az ujjaid közé, pörgesd, forgasd.

Többféle kivitelben létezik. Fémes, színes, fluoreszkáló, világító.

Hogy pontosan mire jó?

Egyesek szerint haszontalan.

Mások szerint viszont remek unaloműző, fészkelődés csökkentő, idegesség elmulasztó, lámpaláz oldó, koncentráció segítő.

Nincs is annál idegesítőbb, ha valaki állandóan a tollát kattintgatja, vagy valamilyen bosszantó pótcselekvést végez. Ennek megoldására találták ki ezt a kis szerkezetet.

Valószínűleg mindenki volt már olyan helyzetben, hogy legszívesebben lerágta volna mind a tíz ujjáról a körmöt, így nagyon sokan úgy érezték támogatniuk kell ezt a projektet. Ez az elmés szerkezet ugyanis a Kickstarter oldalán jelent meg elsőként.  

Tudod ez az az oldal, ahol mindenki bedobhatja a nagy ötletét, és találhat hozzá támogatókat.

A nagy ötlet felkerült, és hihetetlen módon óriási támogatottságra lelt. Aztán jött a másolás, a tömeggyártás, és a nem csillapodó nagy siker.

Az ára néhány pár száz forinttól 2-3000 forintig terjed.

A teljes kínálat megtekintéséhez KATTINTS IDE >>

Bennfentes információ: 

Ez volt a legnépszerűbb elem az elmúlt 24 órában >> (1,73 USD+0,99 szállítás)

Ha érdekelnek a legjobb beszerzési helyek, aktuális trendek, akkor itt a helyed. Várlak vissza legközelebb is. Facebook oldalamon további hasznos információra lelsz, de ha a blogkövető hírlevelemre is feliratkozol garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.