Gyönyörű mintázatú ruháiról híres angol márkát teszteltem

Ötvözzük a sokszínű indiai mintakavaldádot némi organikus pamuttal, mindezt szabjuk európaira. Kereskedjünk a fair trade szabályai szerint, és a nyereségből nyújtsunk támogatást a rászorulóknak.

Néhány hónapja találtam rá az angol Nomads márka termékeire. Nagyon szeretem az indiai ruhákat, de az anyaguk legtöbbször rugalmatlan, és lévén hogy Indiában alacsonyabbak a hölgyek, a szabásvonaluk sem megfelelő a legtöbb európai számára.

Mi lenne ha az indiai sokszínű mintázat rávándorolna egy nagyon kényelmes, rugalmas, organikus pamut anyagra, melyet európai méretre és alkatra szabnak?

Izgalmasan hangzik, próbáljuk ki!

Az akciós kínálatból 3 tunikát választottam. 2 az eBay-ről, 1 az angol mintaboltból érkezett. Szabásvonalának köszönhetően vékonyabb és teltebb hölgyeknek is jól áll.

A kiválasztottak:

A ruhák Angliából 1 hét alatt ideértek Magyarországra – a hivatalos webshopból ebben a stílusos csomagolásban:

A méretük tökéletes, az anyaguk puha és kényelmes. Nagyon szeretem őket, mióta megérkeztek szinte le sem lehet rólam „vakarni”.  Azt hiszem ez lesz az az újabb külföldi márka, mely felkerül a listámra a német CECIL, a spanyol Desigual, és az angol M & S márka mellé.

A ruhák nem túl olcsóak, de szerencsére mindig lehet találni akciós termékeket, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.

A kínálatból:

Lelőhelyek:

Az eBay-en a Nomads ruhák teljes kínálatát ITT találod >> A szállítási költség változó.

A hivatalos márkabolt Angliában: Nomads Clothing. Akciós kínálat: Nomads Clothing akciós kínálat A szállítási díj Magyarországra: 5 font.

Még nagyon sok érdekességet tartogatok a nagyvilágból, ha tetszett tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

9 Comments

 1. Tényleg némelyiken érezhető egy kis Desigualos feeling, őket én is nagyon szeretem. Itt már a csomagolásért is érdemes rendelni, engem nagyon meg lehet fogni a körítéssel. 🙂

  • Valóban, nagyon tetszetős a boríték amiben érkezett. Nem volt kedvem kidobni 🙂

 2. Kedves Ágnes, a Bonprixes poszt kapcsán kerültem ide, gondolom leszünk még párszázan-ezren 🙂 Lennél olyan kedves és tennél fel ezekről a rucikról is képet, amin te viseled őket? Én is 44-es méret vagyok 167 cm magassággal, körte alkattal. Megkérdezhetem, Te hány cm magas vagy, viszonyításképp? 🙂 Köszi, Edina

  • Kedves Edina! 175 cm magas vagyok, mint a képen is láthatod homokóra alkatom van. Igen, ezekről a ruhákról is fogok feltenni képet, csak a fotós Úrnak sajnos vizsgaidőszaka van, így nem ért rám (pedig az anyja vagyok vagy mi). Bepótoljuk 🙂

 3. Nem semmi, ahogy ezt a blogot tolod. 🙂 Fotómodell, termék-kipróbáló, elő-kóstoló, és ami a legfontosabb, kifejezetten az engem érdeklő/érintő témákban! Nekem már nagyon hiányoztál a magyar blog-palettáról, kár, hogy nem előbb fedeztelek fel. Végre szakember útmutatása alapján aktivizálhatom a Paypalomat! 🙂

  • Köszönöm az elismerő szavakat, igyekszem rászolgálni a bizalomra 🙂 Ez egy shopping blog, így szerencsére sok minden belefér, és szerintem úgy hiteles, ha nem kizárólag csiripelek erről-arról, hanem ki is próbálom.

   • Akkor én is beszámolok: sok mindent hozott a postás mostanában…:) A prémium arckrém-család kis mintáit, lifting stick, amihez szarvasgombás arclemosó olajat adtak ajándékba, szemmaszk, eddig. 🙂 Legszívesebben egyszerre mindent kipróbálnék, de tudom, hogy annak nem sok értelme van. Megpróbálom beosztani.

    • Jól hangzik 🙂 Majd szépen sorban… Az a helyzet hog én is sok mindent használok egyszerre. A 10 lépcsős koreai rutinra esküszöm. Vásároltam ám én is újakat, kukkants Facebook oldalamra, ott megmutattam. Majd teszt is lesz hamarosan róluk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*