Ezek a legmenőbb cipők most Amerikában

Amerikában a legmenőbb cipő címre az a darab pályázhatna, melynek valamely része átlátszó, fémesen csillog, és esetleg még virágok is vannak rajta. Hogy ilyen nincs? Rossz válasz!

Az USA-ban sokszor a sztárok és a celebek diktálják a divatot. Ha valamelyik sztár megjelenik egy addig sohasem látott szerkóban, másnapra már mindenki olyat akar. 

Fémes csillogás átlátszó „üvegcipellővel”?

Sokat nem kellett várni, hogy az üzletek polcain is megjelenjen.

Ha valaki szereti, hogy a cipő legalább egy része látszik is a lábán, akkor a kombinált megoldás lesz a nyerő számára. Itt csak a cipő egy része átlátszó. 

A fémes csillogás magassarkú és sportos modelleknél is nagyon trendi.

Mint mindenhol a világon, az USA-ban is hódítanak a hímzett virágok ruhákon és cipőkön egyaránt.

Na és emlékszünk még, hogy melyik cipő a legtrendibb? A fentiek ötvözete. Fémesen csillogó, átlatszó és virágos. Szerintem megállni sem tudnék benne, nemhogy lépni, de ez már mellékes. A divat az divat…

A cipőket a Magyarországra is szállító  Amiclubwear amerikai webshopból válogattam.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*