Lábszépítő papucs – hihetetlen, de Koreában még ilyen is van

Itt a nyár, lassan ledobjuk a textilt. Napvilágra kerülnek a szép hófehér lábaink, na és valami olyan is, amivel év közben túl sokat nem foglalkoztunk: a talpunk.

Elég kínos ha a szandálból, papucsból egy bőrkeményedéssel tűzdelt, ápolatlannak tűnő lábikó vigyorog ki. A helyzet már csak a strandon rosszabb. Mégsem vehetünk fel térdzoknit 🙂

Persze tudom én, nem egyszerű. A rossz cipők, az egész napos talpalás. Meg aztán ki a csudának van ideje a lábát ápolgatni? 

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy semmit nem kell tenned ezután sem másképp, csak egy filléres speciális papucsot (zoknit?) hordani. A lábad megszépül tőle.

Ez egy neoprénből és szilikonból készült fűtő papucs, mely hidratálja a bőrt, és meggyógyítja a bőrkeményedést.

A belseje piros, kifordítva is használható.

A szilikon párnáinak köszönhetően szabadidős tevékenységhez is ajánlják.

Azt nem tudom, hogy hány nap alatt garantálja az eredményt, egy próbát mindenesetre megér.

Az ára a legolcsóbban 5 dollár, azaz kb. 1200 forint ingyenes szállítással.

A teljes választékot ITT találod >>

Ha gyorsítani szeretnéd a lábszépítés folyamatát, körülnézhetsz a koreai lábápoló maszkok óriási választékában is. 

 

A kínálatot ITT találod >>

Izgalmas termékeket találnak ki Koreában, nem hittem, hogy még meg tudnak lepni. A továbbiakban is számíthatsz rá, hogy megmutatom neked az újdonságokat, a nagy ötleteket. Ha nem akarsz lemaradni nézz vissza! Iratkozz fel, kedvelj a Facebookon, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*