Sokat stresszelsz? Gyúrj gumikenyeret!

Ma már igazolt tény: a felnőttek is szeretnek játszani.  A helyzet legalizálódott, és új nevén így hívatik: stresszoldás.

Mert milyen ciki már az, amikor az anyuka kiszínezi a gyerkőc kifestő füzetét, gyurmázik, vagy az apuka valamilyen pörgettyűvel, építővel szöszmötöl.

Sztresszes korban élünk, mondjuk hát azt, hogy stresszoldó és kész. Máris lehet az anyukáknak felnőtt kifestőkben gyönyörű mandalát színezni, gyurmázni, apukáknak kockát nyomkodni, pörgenttyűt egyensúlyozni. Mindenki ezt teszi, ezért ez az ami abszolút nem ciki. Maximum az, ha kimaradsz.

A fenti tézist bizonyítja a stresszoldó kocka és fidget finger óriási sikere.  Jelen pillanatban szinte mindenki ilyet akar. (Még én is, de nekem extra igényeim vannak ám: legyen szivárványos, ne túl átlagos, és minimum 3 színben világítson 🙂

Még meg sem untuk őket, de máris itt a legújabb stresszoldó játék gyúrható kenyér, illatos gyümölcs és egyéb furcsa állatkák képében.

Mindegyik tetszőleges ideig gyúrható, nyújtható – aztán néhány másodperc alatt nagyon lassan visszanyeri az eredeti alakját, és indulhat a móka előlröl.

A gyümölcsök extraként a gyúrásért finom gyümölcsillattal ajándékoznak meg.

Van még itt szivárványos, melyben a színek összekeverednek, aztán újra szétválnak,

meg még egész, díszített torta is.

Na és itt van még a kisállat „had” mindenféle furcsa szerzettel.

Ekkora tojást barátom! Ez még egy igazi tyúknak is becsületére válna!

Ő az abszolút kedvencem. 

Kék malac, farok és lábak nélkül. Annyira kis szerencsétlen, hogy már-már cuki 🙂

Ha érdekel a teljes kínálat, itt megtekintheted >>>

Még nagyon sok érdekességet tartogatok, ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*