5 ruci nyáresti nagyvárosi sétákhoz

Van abban valami varázslatos, ha leszáll az est. Ilyenkor felfedező sétára hív a város.  Nosza egy kényelmes ruci, cipő, és már indulhatunk is!

Nappal valahogy nem szeretem a várost. Dugó, rohanó emberek, forró flaszter, izzó levegő.

Amint lemegy a nap, és a forróság enged szorításából, a város megszelídül. Fényei varázslatos, misztikus pompával borítják el az utcákat, és a várost átszelő vizet, a Dunát. 

A forgatag lecsendesül, az iram lelassul, milliónyi apró részlet,

érdekes program, izgalmas úticél várja a felfedezőt.

Induljunk!

Ezekhez a sétákhoz általában 3/4-es, vagy 7/8-os nadrágot választok, egy hozzá illő pamutból készült felsőrésszel. Legfőbb szempont a kényelem.

Egy fekete streccs nadrág remek kiinduló pont lehet. Az idei nyár minden kétséget kizáróan a virágoké, így én sem akartam lemaradni, beszereztem néhány virágokkal tarkított darabot.

Az első ez a színes, keleties mintázatú póló, mely a választott fekete nadrággal remek párost alkot.

A fekete virágos felső is jó vételnek bizonyult. Nyújtja az alakot, kellemes és kényelmes viselet.

Az összeállítás nem lesz annyira komor, ha egy, a virágok színéhez passzoló homokszínű nadrággal párosítjuk. 

Természetesen a nadrágon is van néhány virág 🙂

A séta legjobb befejezése valamely szabadtéri színpad. Nincs is annál jobb, mint amikor a park fái jelentik a díszletet. Nem gond a tűzkerék, nem gond füstoszlop, szabadtéren mindez bőven elfér. Nálam ez minden nyáron kötelező program. Ilyenkor nem kell túlzásba vinni a kiöltözést, de egy ici-picit elegánsabb, de mégis kényelmes felső elkél. A fekete nadrág itt is jöhet!

Cipők tekintetében mostanában sokat tanulok a fiataloktól. Talán két éve volt, hogy egy dunai borkóstolóra szép 8 cm sarkú cipőben érkeztem. Már az nagy dolog volt, hogy a macskaköveken a hajóig le tudjak egyensúlyozni, és a fedélzet sem volt túl biztos – főleg néhány korty bor után. A fiatalok balerina cipőben, és tornacipőben érkeztek, és igazuk is volt.  Azóta én is meggondolom miben indulok útnak,  azért is, mert egy ilyen séta akár 10 km is simán lehet, csak úgy észrevétlenül.

A ruhákat a  Bonprix online shopból válogattam.  A fenti ruhák kategóriái itt érhetőek el:  blúzok és pólók,   nadrágok,

A virágos felsők 42 méretűek, a nadrágok, és a bordó felső 44-es méretű. Nagy kő esett le a szívemről, akikor a ruhák megérkeztek.  Az én 175 cm magasságomra, 44-es konfekció méretemre ezek az online vásárolt ruhák ismételten tökéletesen passzoltak.

Ezer hála, és köszönet a képekért: HasszanTamasPhotography (Instagram Hasszantphoto)

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalamat, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*