Eltörött, tönkrement a tartozék? Ne dobd el a gépet!

Nincs is annál bosszantóbb dolog, mint az, ha a méregdrága háztartási gép tartozéka eltörik, tönkremegy. Újat venni hozzá persze lehetetlen küldetés. Mehet a kukába! Vagy mégsem?

Elég pazarló dolog az, ha kidobunk egy egyébként jól működő gépet csak azért mert az egyik tartozéka menthetlenül megsérült. Porszívó törött fejjel, aprító törött kancsóval, kenyérsütő lemálott bevonattal? Fájdalom, de mehet a szemétbe.  Hol lehetne pótolni a hiányzó darabot? 

Ki ne dobd! Adj neki még egy esélyt!

Angliában egy jóember úgy gondolta, hogy érdemes a háztartási gépek alkatrészeivel, tartozékaival foglalkozni. Rájött, ha jót akar csinálni,  nem gondolkodhat kicsiben. Létrehozott hát az eBay-en egy üzletet, mely több mint 17.000 féle tartozékot, alkatrészt kínál.

Nagyon jó, hogy ilyen is létezik, hiszen így lesz a Philips törött porszívó fej miatt használhatatlanná vált gépemre egy új tartozék, és a mikrohullámú sütőm is kap egy szép új crisp tányért, mert az előző elég viharvert. (Nagyon ragaszkodom hozzá, ez az a sütótál, amiben 20 perc alatt megsül a kacsa, 20 perc alatt olaj nélkül a steak burgonya, de a nyers pizzához sem kell több mint 10 perc)

De van itt még hűtőbe előlap, kenyérsütőbe belső és aprító gépezethez műanyag edény,  és még sok minden más.

 

Ha nálad is csücsül valami gépezet a szekrény mélyén, ami várja a csodát, tégy egy kísérletet, hátha te is szerencsével jársz.

Az eBay-es üzlet elérhetősége:

SPARES2GO online shop >>

Még nagyon sok érdkességet tartogatok, ha tetszett tarts velem legközelebb is!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*