Végre Magyarországról is elérhető az angol tea mennyország

Világszerte az egyik legelismertebb márka, zavarbaejtő választék, igazi angol örökség – ez az, ami mostantól számunkra is elérhetővé vált. 

Szinte hihetetlen, hogy ez a bizonyos cég 1706 óta kínálja frissítő italait a nagyérdemű nagy megelégedésére. Mára a világ legnagyobb részén megtalálhatóak a termékei, és a kor követelményeinek megfelelve webshopot is üzemeltetnek.

A klasszikus teákon kívül megannyi különlegesség lapul a polcokon, mára már több mint 200 különféle tea közül választhatunk.

Na nem borzolom tovább a kedélyeket, elárulom, hogy ez a bizonyos márka a Twinings, sokunk kedvence.

Az online shopot itt érheted el: Twinings SHOP

Nagyjából egy éve kattantam rá a teáikra, de persze nem ám olyanokra, amit itt is meg lehet venni. Szégyenszemre eddig a Twingings teákat az USA-ból rendeltem. Annyira finomak, és nem túl drágák, hogy nekem még így is megérte.

Sajnos a környezetemet is megfertőztem ezzel a tea őrülettel, úgyhogy nálunk a „teahad „egy óriási dobozban érkezik, aztán osztozunk rajta.

Nagyon jó hír, hogy végre nem kell ilyen messziről beszerezni a frissítő nedűt. Ebben a hivatalos márkashopban az árak megfizethetőek, a postaköltség nem túl drága, így szerintem törzsvásárló leszek.

A teákon kívül nagyon sok különleges válogatás, ajándék is található az oldalon, mely teakedvelőknek elsőrangú ajándék lehet.

Akár egyesével is meg lehet vásárolni a teákat, így egy saját kis kóstoló csomagot is összeállíthatsz magadnak.

Néhány kép az óriási választékból. Már most látom hogy nagyon sok különlegességet fogok kipróbálni mostanában 🙂

Az oldalon rengeteg receptet is találhatsz, melyet itt találhatsz. 

A webshopban érdemes a leárazott termékek között is szétnézni, és megnézni az éppen aktuális akciókat, kuponkódokat.

Jó teázást kívánok!

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*