Ezek az iskolai cuccok vezetik az eladási listát most Európában

Akárhogy is szépítjük a dolgot, lassan vége a nyárnak és megállíthatatlanul közelít az iskolaidő. Akit ez érint, már lázasan készül, vásárol, igyekszik a legjobbat, legkedvezőbbet, legszebbet megcsípni az óriási kínálatból. Nincs ez másképpen Európa többi részén sem.

Érdekel, hogy melyek azok a cuccok, ami a legtöbb szülő kosarába belekerült az elmúlt héten? Jó helyen jársz, most megmutatom!

Nem egyszerű dolog mindent beszerezni az iskolakezdésre. Alapelvárás, hogy legyen jó a minősége és az ára is kedvező. Sok ember nem téved – szoktam volt mondani ha azon kapnak, hogy lázasan böngészem az eladási listákat. Lehet hogy megtetszik valami, lehet hogy csak jó ötlettel szolgál.

Kellőképpen felcsigáztalak?  Nézzünk rá néhány nagy európai ország eBay oldalára, derítsük ki mi volt az elmúlt hét slágere, melyek voltak a legfelkapottabb iskolai cuccok?

UK

Az angol listákat egyértelműen a vasalható névcímkék vezetik. A cégek 24 órás szállítással vállalják, hogy az előre megadott névvel elkészítik ezeket a vasalható névtáblákat, mellyel a gyerkőc összes ruhája felcímkézhető. (3-4 font 50 db)

A címkéket a hátizsákok, iskolatáskák követik. Az eladási listát konkrétan ez a több színben választható Vans hátizsák vezeti, mely 6,85 fontba kerül + 2,99 a posta.

Harmadik helyen az egyszínű (sokszínű) alapholmik következnek. Ezek a darabok nagyon olcsóak (3-7 font/db átlagban) ebben az üzletben,  a postaköltség nemm túl olcsó (11,62 font) de ezért az árért akár 8 darabot is elhoznak.

Németország

Németországban ezekből a hátizsákokból fogyott a legtöbb. (18,31 EUR + 12,85 posta az elsőre, minden további + 3 EUR)

Igyekezett mindenki valami jóképű tolltartót is találni, a lista sztárja a képen látható. (19,90+5,99)

A lista harmadik helyét ezek a komplett szettek bitorolják. Itt minden egyforma dizájnt képvisel, és tartalmazza az összes nélkülözhetetelen hercegnői kelléket 🙂 (98-160 EUR)

Franciaországban is nehéz lehet az iskolatáska, ugyanis lehet mellé egy ilyen gurulós cipelőt is kapni 🙂

A lengyel gyerekek a dínókért rajonganak (6,99 font, ingyenes posta)

Olaszországban a színes radírok (1,67 GPB) viszik a pálmát, mindjárt 50 darabos kiszerelésben, csak hogy legyen utánpótlás 🙂

Te hogy állsz? Beszereztél már mindent az iskolakezdésre?

Ha tetszett, visszavárlak. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*