Ezek lesznek az ősz meghatározó színei

Megállíthatatlanul itt az ősz. A nyári ruháink helyét szép lassan az ősziek veszik át.

Minden új szezon jó alkalmat kínál náhány újabb ruhadarab beszerzésére. A gardróbfrissítéshez azonban nem árt tisztában lenni az éppen aktuális trendekkel, és a szezon legfelkapottabb színeivel.

Szerencsére a PANTONE Color Institute minden évszakban segítségünkre siet, és közzéteszi a divattervezők kollekcióiban használt legkedveltebb színeket.

2017 őszének meghatározó színei:

A paletta tanulmányozása alapján kiválasztottam néhány színt, melyek a sötétkék, bordó, és a rózsaszín.  Ez a három szín volt a meghatározó az őszi ruhatáram új darabjainak kiválasztásánál. Persze a paletta pontos színeit nyilván nem egyszerű megtalálni, de nem is ez volt a cél. Jól variálható darabokat kerestem, melyek nőiesek és anyagukban megfelelnek a hűvösebb őszi napok kihívásainak is.

Szeptember a borfesztiválok hónapja is. Ez a sötétkék összeállítás remek egy ilyen alkalomra. Egészségedre!

Akár a fesztiválozás is torkollhat hűvös estébe, de innentől sajnos bármikor belefuthatunk néhány igen hideg napba is. Iyenkor tehet jó szolgálatot egy kellőképpen meleg blézer. A választott kiskabát fáradt rózsaszínű, mely jól harmonizál a sötétkékkel.

Melegít, öltöztet, ápol és eltakar.

Most jöjjön a bordó vonal! Mint a felsőn is láthatod az idén remekül megfér egymás mellett a rózsaszín és a bordó.

Ez a fazon nyújtja az alakot, a minta gazdagsága eltereli a figyelmet a kényesebb részekről.

A te őszi ruhatáradban mely színek viszik majd a prímet?

A ruhákat a kék csipke felső kivételével a Bonprix online shopból válogattam. A kategóriák fő oldalait itt érheted el: nadrágok nagy méretben, blézerek és kabátok, blúzok és pólók.

 

A képeket Hasszán Tamás Photography készítette.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.