Az alkalmi ruhák legújabb generációja arany színű

Az alkalmi ruhák legújabb generációja arany színű. Legalábbis részben. 

Az arany csillogóan királynői, luxus, elegáns, de nagyon óvatosan kell vele bánni, mert könnyen válhat közönségessé. Fontos az anyagok minősége, és a ruhára kerülő mintákat is igen gondosan meg kell válogatni.

A kevesebb több, állítják a szakemberek, de az a tézis most megdőlni látszik.  Elég egy jól megválasztott minta, tökéletes, alkatunknak megfelelő szabás, és máris talpig aranyban tündökölhetünk.

Akinek kicsit sok a talpig arany, az választhat a sötétkékkel vagy feketével kombinált változatokból is, melyeken az arany minta még jobban érvényesül. 

Ha valamilyen neves alkalomra keresel ruhát, egy valamit fogadj meg. Olyat válassz, amiben jól érzed magad. Legyen szép, mutatós, egyedi, de ne csináljon belőled kötözött sonkát, és éppen olyan hosszú legyen, amiben még jól érzed magad. A rosszul megválasztott ruha az “átfeszengett” alkalom után biztos a szekrény mélyén végzi, míg egy jó választás még sokáig a hű társad maradhat.

A ruhákat az angol Chi Chi London kínálatából  válogattam. (10 % kupon: FIRST10, a szállítási díj 39 font felett ingyenes)

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*