Fillérekért árusítanak, de nem szállítanak Magyarországra? Itt a megoldás!

Szenzációs akciók, arcpirító leárazások, filléres ajánlatok? Lemaradtál róluk, mert nem voltak hajlandóak nemzetközileg szállítani? Itt a megoldás!

Most biztos azt mondod magadban: á, nekem nincsenek ilyen gondjaim, jól elvagyok az ide is szállító webshopokkal. 

Biztos vagy benne?

Hosszú évek óta vásárolok Kínából. Az Aliexpressen kezdtem, akkoriban Magyarországon még alig ismerte valaki. A postás minden alkalommal amikor a csomagot hozta rácsodálkozott: csomag Kínából? Na igen, kuriózum volt. Aztán mi van ma? A postán térdig járnak a kínai csomagokban. 

A kereslet növekedésével az árak is megemelkedtek, nem is kicsit. Fillérekért lehetett hozzájutni mindenhez, igaz sokszor több darabot meg kellett venni. Ma már sokszor elcsodálkozom az árakon, az itteniekhez képest olcsó, de hol van már a régi filléres vásárlás?

Hol? Hát Kínában. Mert hiszed nem, ilyen „drágán” csak Kínán kívül lehet ám eladni. Kínán belül maradt filléres. Hogy te ott nem tudsz vásárolni? De tudsz! A legolcsóbb, legjobb helyeken, újra fillérekért. Csak egy közvetítő kell hozzá, akitől kapsz egy kínai címet, megrendeled oda azokat amiket akarsz, majd összecsomagolják, és elhozzák neked Magyarországra.

Egy ilyen közvetítőt már én is kipróbáltam, itt tudod megnézni a tapasztalataimat:

Yoybuy Kína

A közvetítő oldalát itt tudod elérni —->

Minden új vásárló 10 USD kedvezményre jogosító kupont kap. Részletek, és a legnépszerűbb kínai oldalak a lenti cikkben.

Így vásárolhatsz a legolcsóbban Kínából

Aztán ott van az USA. Nálunk itt Magyarországon nincsenek igazi akciók. Nincs valódi 50-95 %-os leárazás, maximum a másoknak már nem kellő, kiválogatott, vacak, vagy az utolsó darabokra. Nem így van ez az USA-ban. Az emberek a Black Friday alkalmával nem ok nélkül tapossák egymást, olyan árak vannak, olyan mértékű akciók, melyek nálunk elképzelhetetlenek. Óriási a verseny, de mindenki eladni akar. Az USA a kuponok, és a szenzációs leárazások hazája. Ha nincs kupon, kedvezmény már nem is vásárolok az adott oldalon, előbb-utóbb lesz.

Sok mindent azonban nem hoznak el idáig, nem szállítanak máshová, csak maximum Kanadába.  Példának okáért ott az eBay Deals. Akár 70-80 %-os leárazás, melynek a nagy része nem szállítható el ide. 

A többi webshopról már ne is beszéljünk. Nem sok keresés kell ahhoz, hogy az ember egy sarokban duzzogva töltse a nap hátralevő részét, mert az ottani árhoz semmiképpen nem tud hozzájutni.

A megoldás itt is a közvetítő, aki a regisztráció során egy amerikai címmel lep meg.

Egy ilyen lehetséges közvetítőről is írtam már korábban, itt tudod megnézni:

MyUs USA

A közvetítő oldalát itt tudod elérni —->

Így lehet címed az USA-ban – bármelyik webshopból vásárolhatsz

További közvetítő aki az USA-ból nemzetközileg szállít:

USGoBuy LLC

A közvetítő oldalát itt tudod elérni —–>

Na és hogy honnan érdemes vásárolni, melyek a legnépszerűbb amerikai webshopok? 

Íme a legnépszerűbb amerikai webshopok listája. Katt ide a teljes listához —->

 

Kínán és az USA-n kívül is van jónéhány olyan ígéretes, olcsó, vagy éppen különleges termékeket kínáló webshop, mely nem hajlandó nemzetközileg szállítani. Nagyon jó webshopok vannak Németországban, Angliában, és sok európai országban, de sajnos elérhetetlenek. Eddig.

A megoldás egy olyan közvetítő, mely nem egy országra specializálódik, hanem több országból, a világ minden tájára  szállít. Ingyenes regisztrálás után itt is kapunk egy nemzetközi címet (vagy többet) és innen szállítják ki a csomagunkat.

Ez a közvetítő a

Borderlinx

A közvetítő cég oldala itt érhető el —->

Mivel már megmutattam, hogy melyek a legnépszerűbb üzletek Kínában és az USA-ban, most nézzünk rá a legnépszerűbb Németországban található webshopokra.

A teljes listát megtalálhatod itt —–>>

Jó nézelődést, vásárolgatást, zsákmányszerzést!

Ha tetszett, nézz szét nálam, a Magyarországra szállító webshopok listája mellett sok érdekes dolgot találhatsz. Ha a továbbiak is érdekelnek, ne felejts el feliratkozni blogkövető hírlevelemre, vagy kedveld Facebook oldalamat, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

9 Comments

 1. Nagyon jók a cikkek sok segítséget nyújtanak.
  Viszont az bosszant hogy ki nézek valami jó minőségű és viszonylag olcsó dolgot és 3 db nem tudok venni belőle. Mivel csak 100 darabtól annyi az ára. Erre van -e valami megoldás ,trükk hogy meg tudjam venni vagy hagyjam az egészet?!

 2. Szia! A Bath and Body works termékekre nem tudsz véletlenül valami jó megoldást? A webshopon szuper akcióik vannak, de nem szállítanak sehova Egy ilyen szállító céggel irdatlan összeg lenne a szállítás, sajnos

  • Szia! Sajnos eddig még nem 🙂 Marad az angol eBay vagy az Amazon. Olcsóbb megoldást egyelőre nem tudok.

 3. Próbáltam vásárolni a yoybuy-on keresztül,de készlet hiány miatt visszaküldték a pénzt a fiókomba.Azt hittem a paypal számlámra kapom vissza de nem oda kaptam a pénzt hanem a fiókomba. Hogy tudom felhasználni újabb vásárlásra ha paypal-al fizettem eddig?

  • Úgy emlékszem nálam is volt ilyen, a szállítás megrendelésénél tudtam letudni. Szerintem a következő vásárlásnál is felhasználható, próbáld ki.

   • Köszi meg fogom próbálni. A fizetésnél amikor ki kell választani a fizetési módot akkor mivel a fiókomba van pénz mit kell választani?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*