Itt az ideje az olcsó karácsonyi dekoráció beszerzésének – fából készült szépségek

Ha igazán olcsón szeretnénk karácsonyi dekorációt vásárolni, itt az ideje, hogy megrendeljük. Nézzünk szét a kínálatban! Elsőként jöjjenek a fából készült dekorációk.

Filléres dekorációk karácsonyra, adventre? Akár hiszed akár nem, a hazai boltokban kapható dekorációk 99 %-a Kínából érkezik. Miért ne vehetnénk meg mi is közvetlenül onnan, kikerülve ezzel a többszörös árakat? Egy dolog van, amire érdemes figyelni, az idő. November végén karácsonyi dekorációt vásárolni külföldről már nem érdemes, talán húsvétra ide is érne. Erre éppen most érkezett el az idő.

Ahogy közeledik a jeles dátum, úgy válnak a posták egyre túlterheltebbé, és a gyűjtőpostázás miatt egyébként is akár 40-50 napot várhatunk a kiszemelt termékekre, így nincs mire várni.

Térképezzük fel a kínálatot!

A fából készült dekorációkat sokan szeretik.  A színesek gyermekkorunk világát idézik,

a natúr, kezeletlen felületűek bármely lakást díszíthetnek, de akár saját ízlésünknek megfelelően színezhetjük, díszíthetjük.

Az itt bemutatott színes dekorációk szinte kivétel nélkül 1000 Ft alatt vannak, a natúrokból 200 forintért akár 10 – 100 darabra is szert tehetsz, mindezt persze ingyenes szállítással.

A dekorációkat az eBay-ről válogattam. Az éppen aktuális kínálatárt KATTINTS IDE —–>>>

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*