Itt az ideje az olcsó karácsonyi dekoráció beszerzésének – puha textilek

A hosszú szállítási idő miatt sürget az idő,  így folytassuk az olcsó karácsonyi dekorációk feltérképezését. A fából készült dekorációk után a főszerep a puha textileké.

A filcből,  puha textilből készült színes dekorációk nem nevezhetőek hagyományosnak, csak néhány éve lopták a szívünkbe magukat. A titkuk általában a „cukiság” faktor.

Kezdetnek itt vannak ezek a palackot díszítő karácsonyi öltözetek, melyek cuki figurát varázsolnak a legrosszabb lőréből is.

 A kötött pulcsi még a sörnek is jól áll!

A karácsonyi zokni kerülhet a kandalló felé dekorációként,

de akár ott is hordhatjuk, ahová való, a lábunkon. Lehet egy efféle klasszikus verzió,

vagy kukucskálhat ki egy jópofa dobozból, mely akár még ajándéknak is kiváló.

Aztán ott vannak az aranyos, textilből készült karácsonyi díszek,

de nagyon szépek és hasznosak a karácsonyfa alá kitalált takarók is, akár hófehérben is. Mint a pihe-puha hótakaró.

No és ha nem találtál semmit ami tetszene, hát készítsd el! Rengeteg féle karácsonyi textíliára lehet nagyon olcsón szert tenni, innentől már csak a képzeletedre van bízva, hogy mi készül belőle.

Ha már textil, akkor még szót kell ejtenünk a karácsonyi szalagokról is. Óriási a választék, és az ár nagyon kedvező.

A fenti dekorációkat az eBay nemzetközi kínálatából válogattam. További információért, és a teljes választékért kattints a cikkben a beágyazott linkekre.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. További tippekért kövess a Facebookon, vagy iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*