Egy valóra vált Európa-bajnoki álom

Mezőffy Tamás 2016-ban Európa legjobb virágkötője lett, melyet a 2017-ben Japánban megrendezett világversenyen az előkelő harmadik hellyel fejelt meg. Most a hazai közönség is élőben csodálhatta meg fantasztikusan kreatív, érzelemgazdag alkotásait.

2016-ban Tamás első magyarként nyerte meg az Európa-bajnokságot, hozva ezzel óriási dicsőséget a szakmának és az országnak. Talán még emlékszünk erre a különleges alkotásra, mely az egyik versenyfeladatra készült, és egy 50-60-as évek stílusában megalkotott esküvői öltözet kiegészítőjét mintázza.

Mezőffy Tamás azóta bejárta a világot. Bemutatókat, workshopokat tartott, szakmai iskolákban lesték minden mozdulatát. Jelenleg 2018-as naptára teljesen megtelt, így ha valaki szeretne a nagyvilágban néhány szakmai fogást ellesni tőle, annak 2019 tavaszáig várnia kell.

A világ minden tájára egyedi megoldásokkal, fantasztikus installációk terveivel érkezett, melyet a helyszínen meg is valósított.

Volt egy álma.  Azt a rengeteg szépséget, egyedi megoldást, az elraktározott élmények hatalmas tárházát meg szerette volna osztani itthon, Magyarországon is.

Nagyon kevés bajnok mondhatja el magáról, hogy a saját hazájában is megkapja a megérdemelt figyelmet, így arra ami november 8-án történt, senki nem számított. Erre a napra hirdették meg ugyanis azt a bemutatót, melyre bárki eljöhetett, akinek kedve volt. A rendezvény ingyenes volt, de előzetes regisztrációhoz kötött. A 200 fő befogadására alkalmas rendezvényterem volt a bemutató megtartására előirányozva, de már a regisztráció megindulásakor látszott, hogy ez  nem lesz elegendő. A rendezvényre végül több mint 1000 ember regisztrált, így a Virágpiacnak otthont adó hangár közepén kellett neki helyet keríteni. 

A szervezők igazán kitettek magkért, igazi show, profi szervezés –  így a fantasztikus alkotások most Magyarországon is életre keltek.

Karácsony közeledtével megismerkedhettünk néhány Tamás által megálmodott ünnepi dekorációval is.

A bemutató után kedvesen beszélgetett a résztvevőkkel, közös fotót is lehetett vele készíteni. Szerénysége és a szakma iránti alázatossága példaértékű.

Az elért eredményekért, és a színvonalas bemutatóért óriási gratuláció illeti az alkotót, és természetesen azt a rengeteg segítőt, és támogatót aki mellé állt és segítette álma valóra váltásában – mely szerint végre itthon is megmutathatta tudása legjavát. 

Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*