Ki mondta, hogy a kardigán csak unalmas lehet?

Egyszínű, általában kötött, elején gombos ruhadarab, melyben nincs semmi izgalmas, mondhatni rém unalmas. De tényleg csak ilyen létezik?

Dél-afrikai barátnőmtől tanultam meg, hogy mennyire praktikus az évszaknak megfelelő, folyamatosan frissített “basic” ruhatár. Néhány egyszínű jellegtelen pamut felső, egyszínű nadrág, ruha, melyhez elég egy izgalmas mintás, vagy éppen klasszikus kiskabát, színes sál, kiegészítő, vagy egy jól szabott, formabontó kardigán.

Nőies blézert vásárolni nem nagy kunszt, óriási a választék a boltokban, de a kardigán már nehezebb dió. Ahhoz hogy egy teljesen homogén jellegtelen outfitet feldobjon, valami igazán extrára van szükség. Valami ilyesmire gondoltam:

A felsőket a Dorothy Perkins UK, M and Co UK és a Bonprix online shopból válogattam.

Ha tetszett visszavárlak! Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*