Ez a 10 játék vezeti az eladási listát most a nagyvilágban

Karácsony tájékán megnő a kereslet a különböző játékok iránt. Minden évnek megvannak a maga favoritjai, aktuális kedvencei, olyan játékok, melyekre minden gyerkőc epekedve gondol. 2017-ben ez az a 10 játék, ami a leggyakrabban kerül majd be a karácsonyfa alá.

Fingerlings

Az abszolút listavezető a Fingerlings névre hallgató mini robotállatka. Általában majmocska, de egyszarú, vagy boci is létezik belőle. Hangra mozognak, visszamondják a hangokat, és énekelnek is. 

Lelőhely—>

Hatchimals 

Már egy éve is nagy népszerűségnek örvendett a Hatchimals tojás, melyből egy ugyancsak interaktív madárka kel ki. Az idén duplázódott az élmény, a legkedveltebb játékokból már nem is egy, hanem két madárka fog kikukucskál a kikelése után.

Lelőhely—>

L.O.L Meglepetés babák

Egy gömb, melyben különféle gyűjthető, pici baba lapul. Vannak kisebb, nagyobb gömbök, de több darabot tartalmazó készletek is kaphatóak.

Lelőhely—>

Lego Boost

Egy újabb népszerű LEGO készlet, melyből 5 különböző robotot lehet felépíteni. Motor, fényérzékelő, és hozzá kifejlesztett mozgást szerkesztő app is tartozik a készlethez.

Lelőhely—>

Barbie DreamHorse

Barbie lovacskája reagál a hangokra. Például, ha hangot adsz a ló bal oldalán, akkor ebbe az irányba halad. Adj neki műanyag sárgarépát, és a DreamHorse megeszi. Több mint 30 hangot és reakciót  tartalmaz. A DreamHorse három beépített dalra táncol, rázza vagy bólogat a fejével. Bónuszként Barbie baba is jár hozzá.

Lelőhely—>

Star Wars Droid építő készlet

Építs saját droidot! Az összeszerelés megtanítja a nagyobb gyerkőcöket az áramkörök összekötésére. Ha megfelelő a szerelés a droid képes mozgatni a fejét, és távirányítással működni.

Lelőhely—>

Peek-a-boo cuki plüss elefánt

Az éneklő cuki elefánt a legkisebbek kedvence. Angliában ez az egyik legkedveltebb játék a karácsonyi szezonban.

Lelőhely—>

Luvabella és Luvabeau babák

Talán ezek a legélethűbb babák, amiket mostanában kapni lehet. Esznek, nevetnek, és teljesen kiszámíthatatlan időpontokban szólalnak meg. Nagyjából 100 szóból áll a szókincsük.

Lelőhely kislány—-> Lelőhely kisfiú baba—->

Mágikus mágneses golyók

Óriási népszerűségnek örvendenek a mágneses, különböző színű golyók is, melyből különböző varázslatos alakzatokat lehet kreálni. 

Lelőhely—->

Kidibuzz okostelefon kicsiknek

A Kidibuzz egy okostelefon olyan korú gyermekeknek, akiknek még nem való az okostelefon. Fényképezhet, és fejlesztő játékokat játszhat vele, pont úgy, ahogy a nagyok…

Lelőhely—->

Te mit veszel a gyermekednek az idén? 

Még nagyon sok érdekességet tartogatok, ha tetszett, visszavárlak. Kedveld Facebook oldalamat, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*