Webshop teszt – Burleigh porcelán manufaktúra UK

Rendszeresen találkozhattok mostantól a blogban webshop tesztekkel. Fontosnak tartom, hogy a vásárlási tapasztalataimat megosszam veletek, legyen ez jó, vagy akár rossz. A mai bejegyzés egy 1851 óta működő angol porcelán manufaktúra nemzetközileg is szállító webshopjáról szól.

Nálunk a családban mindenki büszkélkedhet valamilyen szép porcelánnal. Engem eddig totálisan hidegen hagyott az efféle luxus, kizárólag használati tárgyként tekintettem a tányékokra és bögrékre. Biztos öregszem, mert vannak olyan készletek, melyek nagyon tetszenek. Megújult a konyhám, így ez egy remek alkalom a kigészítők megújítására is.  Valami igazán különlegeset szerettem volna, így találtam rá Angliában egy 1851 óta működő manufaktúrára.  Kapóra jött a Black Friday akció,  ami valamilyen megmagyarázhatatlan véletlen folytán a szülinapommal is egybe esett, így nem volt mit tenni, rendelni kellett.

A webshop elérhetősége: Burleigh UK—->

Milyen a termék?

A választásom a Black Regal Peacock teás kollekcióra esett, mely így néz ki a képen,

és így valóságban:

A képen látszik, hogy nem azt a cukortartót kaptam a készlethez, ami járt volna hozzá,

hanem az eredetileg duplájába kerülő kis fedelest. Örülök a cserének nagyon 🙂

A készletben csak két bögre volt, így vásároltam hozzá még kettőt. Hogy ne kelljen erre már túl sokat költenem, ezeket a plusz bögréket az outlet menüpontból válogattam. Itt azok a termékek találhatóak, melyek nem felelnek meg a 100 %-ban tökéletes kitételnek, így sokszor féláron kiárusítják őket. Akárhogy is kerestem a hibát  ezeken a bögréken, és a hozzá tartozó tányérokon én nem találtam meg.

Minőség

Nagyon szépek a termékek, kifogástalan a minőségük, így maximálisan elégedett vagyok.

Szállítási idő

Minden egyes darabot kézzel készítenek, így a rendelés után akár 4 hét is eltelhet a szállításig. Nálam a rendeléstől számítva a 10. napon adták fel a termékeket, a DPD 3 nap alatt házhoz szállította.

Csomagolás

Amitől a legjobban féltem, az a törés. Nagyon féltem, hogy törötten kapok valamit, de nem így lett, köszönhetően a gondos csomagolásnak.

Egy törékeny jelölésű doboz,

benne minden egyes termék gondosan, duplán becsomagolva:

Választék

Ennek a Black Regal Peacock készletnek még nagyon sok darabja van. Tányér, leveses tál, és még sorolhatnám. A leveses tál nagyon tetszik, de az óriási ára miatt egyelőre csak nézegetem. Ja és igen, tudom, hogy nem illik senkinek semmi rosszat kívánni, ezért csak egy apró tüsszentést kívánok innen a messzi távolból a porcelánt festő kollégának. Csak egy minyurnyit csússzon meg az az ecsete, és a nekem tetsző tál már landolhat is féláron az outlet áruk között 🙂 Jó, jó, most tudom mit gondolsz. Álmodni csak lehet, nem?

Természetesen nem csak ez az egyedüli minta a kínálatban, többféléből válogathat az aki idetéved.

Árak

Kézzel készült porcelánról van szó, mely igazi luxust képvisel. Londonban a Harrods kínálatában is megtalálhatóak ezek a termékek, ennek megfelelően az árak sem túl olcsóak. A fenti készletért én postaköltséggel együtt 170 fontot fizettem.

Vásárlási élmény

Na ez az, ami nálunk Magyarországon nincs. Ha webshop indítás előtt állóknak tartok eligazítást, mindig elmondom, hogy ebben a témában van mit fejlődni a magyaroknak. Mindenki szeret jól járni, ez az alaptézis. Kell, hogy vásárlóként valami pluszt kapjak,  emlékezzek a webshop nevére, és szívesen vásároljak máskor is itt.  Ebben az angolok és az amerikaiak nagyon profik. 

Ez a webhop sem maradt alul a mércén. Luxus, így akár mondhatná azt is, hogy nincs szüksége akciókra, sőt a másodosztályú termékeit el is titkolhatná, de nem így teszi. Folyamatosan akciózik,  és a kiárusítás egy olyan réteg igényeit elégítheti ki, aki egyébként nem tudná magának megengedni ezeket a termékeket.

Jól járni – igen, még emlékeztek hogy fentebb eldicsekedtem azzal, hogy egy drágább, mutatósabb terméket kaptam a készletbez eredeti meghirdetett egyszerűbb helyett? Ez az a plusz, ami miatt elégedett vagyok, és úgy érzem, hogy jól vásároltam.

Értékelés

Profi kiszolgálás, kifogástalan termékek, belátható szállítási idő, csökkenthető árak,  gondos csomagolás.

10/10

 

Ha tetszett tarts velem legközelebb is, a webshopok tesztjét folytatom! Ha nem akarsz semmiről lemaradni, kedveld Facebook oldalamat, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*