Viszlát pattanások, viszlát hegek – kipróbáltam a legújabb koreai fejlesztésű készítményt

A pattanás helyreállítása még sohasem volt ilyen gyors – ígéri a néhány napja forgalomba került új koreai csodaszer, melyet lehetőségem volt az elsők között kipróbálni.

Ne piszkáld, hogy fogsz kinézni! Megmarad a helye! Hányszor hallottuk már. Ugye neked is ismerősek ezek a “jóakaró majdénmegmondomatutit” mondatok?

Igazuk volt? Részben igen. Sajnos sok pattanással küszködő embertársunk arca őrzi a bizonyíték jeleit. Létezik olyan készítmény ami a pattanás miatt megrepedt bőrt regenálja, helyreállítja? Sokan próbálkoztak már hasonlóval, több kevesebb sikerrel.  Most itt a legújabb fejlesztés, a hatékony kozmetikumok fellegvárából, Dél-Koreából. 

A górcső alá vont készítmény a Wishtrend Teca 1 % Barrier Cream.

Mit ígér?

A Teca 1% Barrier Cream védőréteget hoz létre, hogy megőrizze a bőr nedvességét és a hatóanyagokat, miközben erősíti, nyugtatja és javítja a bőr egészségi állapotát. Centella asiatica összetevője segít a bőr regenerálódásában, helyreállítja a károsodott és meggyengített bőrt.

Jól hangzik, próbáljuk ki!

Illatmentes készítvényről van szó. Az állaga egy vékony,  kissé átlátszó gél.

Alkalmazni úgy kell, hogy a szokásos bőrápolási rutin utolsó lépéseként a problémás területeket be kell vele kenni. Minden  bőrtípusra ajánlott, főként olyanoknak, akik pattanással, vagy olyan bőrrel rendelkeznek ami nagyon érzékenyen reagál a környezeti hatásoknak.

Picit aggódtam, hogy én vajon mire fogom kenni, hogyan fogom kipróbálni az egyébként teljesen bőrhibamentes bőrömre, de ezt a dilemmámat az élet megoldotta. Nekem nincsenek bőrhibáim, de a bőröm nagyon érzékeny. A hétvégén annyira jó idő volt, hogy a Balaton parton egy padon ülve vagy fél órát napfürdőztettem az arcom. Hát nem volt valami jó ötlet. Annyira száraz és piros lett a bőröm estére, hogy azonnali gyógyírt kellett rá találnom.

Kapóra jött ez a cucc, melynek az összetevői az ígéret szerint helyreállítják a bőrt, és javítják a kiszáradt bőr tüneteit. Több sem kellett, pár perc után már vastagon bekrémezve, a számon egy fél kiló balzsammal ültem, és vártam a csodát. 

Elégedetten nyugtáztam, hogy a krém azonnali enyhülést nyújtott.  Nagyon hamar felszívódott, a bőröm azonnal elnyelte, megszűnt a “nemszeretem” húzódó érzés, szerencsére másnapra visszatért a rend.

Most volt az a pont azt hiszem, hogy eldöntöttem, a téli sugárzó napsütésben sem megyek ki fényvédő nélkül. A száj és környéke területére is találtam jó kis gyógyító balzsamokat, de ez már egy újabb kipróbáltam poszt témája lesz.

Mi van benne?

Water, Dipropylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cyclopentasiloxane, Ethyl Hexanediol, Cyclohexasiloxane, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Tromethamine, Carbomer, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Allantoin, Disodium EDTA

Hol lehet kapni, mennyibe kerül?

Ez egy Wishtrend által kifejlesztett készítmény, így hivatalosan tőlük veheted meg a Wishtrend oldalán ITT—>

Az ára 27,50 USD

Összegző értékelés:

Sokak életét keserítik meg a bőrhibák, sokszor úgy, hogy még kimenni sem akaródzik az embernek az utcára. Randi, vagy egy fontos nap amikor jól kell kinézni eshet kútba a pattanás okozta görcsölés miatt. Nagyon örülök, hogy próbálnak olyan termékeket kitalálni, kifejleszteni, melyek enyhülést okoznak erre a problémára.

Az első vélemények nagyon kedvezőek, én is meggyőződhettem a készítmény hatékonyságáról. Ha az ember nem minden nap mázolja be az egész képét vele, mint ahogy én tettem, akkor nagyon sokáig elég lehet, mint ahogy már a többi koreai kozmetikumnál is megszokhattuk.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*