Kipróbáltam – toka eltüntetés koreai módra

Amikor belenézel a tükörbe, és egy hamvas barack helyett egy öregedő bulldog néz veled szembe, nos ekkor elgondolkodsz azon, hogy vajon mit rontottál el.

Végülis nem vagy már húsz éves csirke, elfér az a néhány ráncocska, és hogy lóg a bőr, meg még tokád is van, talán még az is beleférne – ha nem töltöttél volna el ennyi időt a koreai szépségápolás tanulmányozásával.

Igen, ez egy olyan ország, ahol mindenre létezik megoldás. Nézzük akkor meg, mit is tudunk kezdeni azzal a bizonyos bulldog fejjel, és a lógó tokával.

Dél-Koreában számtalan módszer és készítmény hivatott a V-line azaz az arcél, toka, nyak szépítésére. Krémek, szérumok, gumiból és egyéb anyagból készült maszkok melyek fizikailag is a helyükre kényszerítik a dolgokat, és esztétikailag javítják az arc kinézetét.

Nálam valami ilyesmi volt a kiindulási állapot – hát nem túl szexi – és igen, a legörbülő száj sem véletlen 🙂

A probléma megoldására a Vela Contour toka és nyakfeszesítő szérumát hívtam segítségül első körben.

Mit ígér?

 A leírás szerint a Vela Contour egyedülálló, forradalmi szabadalom, mely a V-vonal, tehát a nyak feszesítésére, toka csökkentésére, és az arcél kontúrosabbá tételére hivatott. Megemeli a megereszkedett lógó bőrt, hangsúlyosabbá teszi az arcélt, fiatalosabbá varázsolja a kinézetet.

Nagy hatóanyagtartalmú szérum, a legjobb aktív feszesítő összetevőkkel, mint a PEPHA-TIGHT, LECITHIN 950, hialuronsav, ginseng kivonat, peptidek. 5% A Pepha®-Tight-ot tartalmaz, mely egy erősen tisztított, biotechnológiailag előállított tengeri mikroalga kivonat. Ez egy olyan hatékony bõrfeszesítő, amely azonnali ránctalanító hatással is bír.

A szérum a bőr hómérsékletét 0,5 – 1 fokkal megemeli. 

Jól hangzik, próbáljuk ki!

A szérumot a fültől az áll vonaláig kell bemaszírozni, mindaddig míg teljesen elnyeli a bőr. A szérum éget, és nagyon erősen melegít,  ami nem túl kellemes, de néhány nap után megszokja az ember hogy ez a szérum így dolgozik. 

Kereken egy hónapja kezdtem el használni ezt a készítményt. Ez a kép a kezelés nagyjából félidejében készült. Lóg, lóg oké, de már látszik némi eredmény.

Az eredmények biztatóak, de vegyünk igénybe némi extra segítséget is – vessük be a teljes arzenált! Krém, maszk, gumimaszk, szérum – jelige: kizárólag nagypályásoknak.

A gumiból készült maszk úgy működik, hogy egy hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk kerül az arcra, erre kerül a gumimaszk, ami 30-40 percig az ember fején csücsül, mint valami  modernkori kínzóeszköz. Beszélni, röhögni szabad – de nem tudsz. Na és hogy miért fénylik úgy az arcom mint egy diszkógömb? Ez egy újabb rejtély…

Hol tartok most?  A mai napon itt.

Már látszik, hogy van olyanom is hogy arcél. A jótól persze még messze van, de rájöttem hogy ez egy hosszú távú projekt, így folytatom. Szerencsére egyre kevésbé van bulldog kinézete a fejemnek, mert ezek a készítmények nem kizárólag a tokára hatnak, hanem valóban a V-vonalat szépítik, hozzák helyre.

Hol lehet kapni, mennyibe kerül?

A tokafeszesítő arzenál a TheBox webshopban vásárolható meg itt—–>>

A szérum, ami több hónapra elég 7.290 forintba, a krém 3.750 forintba kerül (mely olcsóbb ár, mint bárhol a világon) de a teljes arzenált is megvásárolhatod együtt kedvezményes áron. További információért, árakért kattints IDE—–>

Ez egy magyar nyelvű webshop, ahol akár utánvéttel is vásárolhatsz, és két nap múlva már használhatod is a termékeket.

Mi van benne?

Összegző értékelés:

Ismét nem csalódtam, Koreában nagyon tudnak valamit. A szépség megszállottjai, szerencsére a termékeik mára már szinte bárki számára elérhetőek.

Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel, a kezelést folytatom.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is, várlak vissza.

 

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

3 Comments

  1. Igen, én is imádom a stílusodat! Már a cikk elején jót röhögtem, állítólag a nevetés is szépít. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*