Elképesztően népszerűek a Matrjoska babák a VB alatt

Folyamatosan figyelem a globális eladási listák dobogósait, mert szeretem tudni merre is megy a világ. A VB ideje alatt a felszínre került néhány olyan termék, melyet vesznek mint a cukrot. Íme a listavezető!

Egy sportesemény jó alkalom arra, hogy a rendező ország a figyelem középpontjába kerüljön. A 2018-as Oroszországban zajló VB alatt nem csak a résztvevő országok mezei, és az eseményhez kapcsolódó termékek fogynak jól, hanem valami más is, a Matrjoska babák, melyek már egy hete vezetik az eBay eladási listáit.

Nem tudom emlékszünk-e még rá, hogy pontosan miről is van szó.  Ez egy afféle “van másik” baba, a nagyobb babában egy kisebb, és egy még kisebb van.

Mi is őrizgetünk egy ilyen fából készült babát, a klasszikus fajtából, egy orosz, lemezből készült, pirosan villogó, forgó, lemezből készült tank kíséretében.

Nézzük, hogyan is néz ki manapság egy, az eBay eladási listáját vezető Matrjoska baba 2018-ban.

Létezik a klasszikus vonal, a hagyomány az mégiscsak hagyomány.

Aztán itt vannak az állatok,

no meg az emberek, akik különböző foglalkozást űznek,

de a az igazi szenzáció még csak ezután jön!

Próbáld meg kitalálni, hogy milyen történet szereplőit látod. Kezdjük egy könnyűvel!

Ugye ez egyértelmű?

Na és ez? Szépség és a szörnyeteg

Hamupipőke

Óz a nagy varázsló

Most nehezítsünk!

Hattyúk tava

Diótörő

Sherlock Holmes

Egy baba rejti az összes szereplőt, zseniális. Ha ettől jobb ötleted lenne (a magam részéről nagyon hiányoltam egy Star Wars-os összeállítást) a lehetőség adott. Lehet egy teljesen üres készletet is vásárolni, aztán személyre szabni.

Neked melyik a kedvenced?

A fenti termékeket a Russian souvenirs eBay-es webshopjából válogattam. 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*