Ne félj a pirostól, ez lesz az ősz slágere!

Piros: az energikus, a kihívó, a tekintetet magára vonzó, a feltűnő. Sokan félnek tőle, és a világ minden kincséért sem vennének piros holmit. Rosszul teszik, ugyanis a piros újra világuralomra tör, és az idei ősz legmeghatározóbb divatszíneként tündököl.

Nem kell ahhoz a végzet asszonyát játszanod, hogy alkalmi ruhában is ezt a színt válaszd. Nézd csak!

Nekem több piros kabátom van, de ez a piros hímzett blézer igen felcsigázta a fantáziám. Szép a színe, egy egyszerű nadrág – póló kombót is képes elegánssá varázsolni, és még a színe is tökéletes.

Itt egy másik, amit szívesen elfogadnék,

de őszi kabát színének is tökéletes. Mondjátok, mi a bánatért kell folyton feketében és barnában pompázni. Jah, a szürkét kihagytam! Semmi izgalom, csak unalmas szürkeség. Törd meg!

Mostanában a piros táskák is nagyon tetszenek, ezek azok a darabok, melyek egy unalmas, egyszínű öltözetet is kicsit izgalmasabbá tudnak varázsolni.

Az én választásom:

Szeretem a pirosat, és árnyalatait, de olyan hogy csak piros ruha volt rajtam tetőtől talpig, még nem sokszor fordult elő. Mint a fenti képeken, én is szeretem inkább kiemelni, megszínesíteni az öltözékem, amolyan kiegészítőként használni a piros darabokat. Most viszont nem tudtam ellenállni.

Az őszi felkészülés jegyében, a piros egyik árnyalatát, a borvöröst néztem ki magamnak, és ezt a két rucit választottam:

Ruci megvan, indulhat is a buli… Tanult barátnőm egyszer azt mondta, hogy ő még nem elég öreg a jazzhez. Öreg nem vagyok, de a jazz a gyengém. A Paloznaki Jazzpiknikre is tökéletes választás volt ez az összeállítás, kényelmes, esti programhoz tökéletes. 

Te melyiket választanád a fenti összeállításból?

A ruhákat a bonprix.hu oldalról válogattam. Az általam viselt ruhadarabok: felső (1.799 Ft), nadrág (5.499 Ft)

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*