Tesztel az olvasó – Viven választása: ACLEON Seboderm Solutions intenzív szérum problémás, pattanásos bőrre

Felmelegítjük a „kipróbáltam” posztokat, de némiképpen csavarunk rajta. Innentől nem kizárólag az általam választott készítményeket ismerhetitek meg, hanem 1-1 olvasónak lehetőséget biztosítok, hogy bemutassa a kedvencét, kedvenceit.  Az ok egyszerű: az én érzékeny, vízhiányos, öregedésgátlókra megérett bőrömön kívül még jónéhány bőrtípus létezik, mindegyik speciális ápolást igényelve. Fontos, hogy segítsük egymást abban, hogy kinek mi az útja, kinek milyen bőrápolási rutin vált be, így mindenki találhat tippeket a megfelelő készítmény kiválasztásához.

Íme az első zsenge, Vivien posztja, aki évek óta küzd problémás bőrével. Az ő választása: ACLEON Seboderm Solutions intenzív szérum problémás, pattanásos bőrre

A nevem Hollenczer Vivien, 26 éves vagyok és az egyik The Box and Beauty webshopban kapható termékről szeretnék most Nektek írni. De legelőszöris elmondanám, hogyan jutottam el idáig…

A bőrömmel már tizenéves korom óta sok problémám volt. Kipróbáltunk mindenfélét, voltunk ezer vizsgálaton, próbáltunk alternatív módszereket, különböző diétákat, „kenceficéket”, de sajnos csak minimális eredménnyel…

A Cinnamon 4X-re a külföldi vásárlások miatt jutottam el, de egy idő után elkezdtem olvasni a szépségápolási bejegyzéseket is. Elgondolkodtam azon, hogy a koreaiak tényleg tudhatnak valamit, s néhány terméket ki kellene próbálni. Oké, de külföldről rendelni?! Mi lesz, ha valami probléma lesz a termékkel? Vagy ha belefektetek egy nagyobb összeget, de nem lesz jó, vagy elakad a postán? Végül elvettem az ötletet… Ennek ellenére az első külföldi rendelést rövid időn belül megcsináltam (gyöngyöket :D), amiket újabb csomagok követtek. Mire újból eljutottam arra a gondolatra, hogy rendelek valahonnan valamilyen koreai kozmetikai terméket, láss csodát, megnyílt a The Box and Beauty shop,  így Magyarországon is elérhetővé váltak a koreai kozmetikumok.

Kezdőként egy alapcsomagot választottam, a Jant Blanc zöld tea 5 darabos bőrkiegyenlítő szettet kevert és zsíros bőrre és az AllaBoutCos mézes fekete cukor arcradírt. A napi „rutint” nem volt könnyű kialakítani az akkori munkám mellett, de végül sikerült, és rendszeresen használtam a csomag termékeit. Bár a bőröm sokkal jobb lett, nagy eredmény még így sem volt. Valami még mindig hiányzott…

Aztán új munkahelyre kerültem, ahol kötelező a smink. Így újra beszélgettem egy kicsit Ágnessel, és 3 új termék került a kosaramba – Saint Peau pórus mélytisztító olaj csigakivonattal, Saint Peau baobab mély arctisztító hab és egy doboz ANACIS ACLEON Seboderm Solutions intenzív szérum problémás, pattanásos bőrre.

Ezeket is beépítettem a napi rutinomba (amit már egészen könnyen betartok) és végre egyre jobban tisztul a bőröm.

Mit ígér a gyártó? Ez a szérum egyben megoldja a hidratálást, a tisztítást és az ápolást – csökkenti a bőr pirosságát, gyulladását és tisztítja a pórusokat. Mellette megújítja a bőrt, így a régi pattanásos hegek is halványulnak. Nem tartalmazz színező- és illatanyagokat, 100 %-ban természetes alapanyagokból készül.

És milyen ez a szérum a valóságban? Először kicsit fura volt használni a pipetta miatt, de hamar belejöttem. Állagra kicsit folyékony, úgyhogy figyelni kell a pipettára. 😀 A tonik után szoktam felvinni, s jól bemasszírozni a bőrömbe. Az illatát nem tudom beazonosítani, de nekem tetszik. A bőrömön (sajnos) még előjönnek nagyobb pattanások, de sokkal hamarabb eltűnnek és a gyulladások miatti pirosság is sokat csökkent az arcomon. A mostani eredmény eléréséhez úgy néz ki, hogy mindegyik termékre szükségem volt (nem véletlen Koreában a 10 lépcsős rutin), de a legnagyobb eredményt ezzel a szérummal értem el eddig.

Remélem, nemsokára azt is írhatom, hogy már teljesen tiszta a bőröm. 😉

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*