Kütyüteszt: Eyugle VC-1409 porzsák nélküli porszívó

Az év első kütyütesztjében górcső alatt az Eyugle VC-1409 porzsák nélküli porszívó.

Valamikor a Black Friday környéként történt, hogy igen nagyon szemeztem egy elektromos rollerrel. Egy öreglány rolleren? Miért is ne? Már elképzeltem magam ahogy lobog a hajam ezen a helyes kis járgányon, de az élet eldöntötte az ügyet. Roller OFF, új porszívó ON.

A régi porszívónk végérvényesen az örök vadászmezőkre költözött,  nagy űrt (és még több porcicát és koszt)  hagyva maga mögött.  Nincs mit tenni, kell egy új.

Körülnéztem itthon, több modellt kedvezményes akciót fürkészve, de az árakon elborzadva újra a kínai beszerzési forrás mellett döntöttem egy EU raktárból, mert hónapokat várni azt nagyon nem szeretnék.

Fontos volt hogy ne kelljen bele porzsák. Állandóan kutatni hogy hol kapható, meg súlyos pénzekért betárazni belőle: kösz nem! Kiüríteni, kimosni és már készen is vagyunk.

Legyen hosszú a zsinórja – hihetetlen hogy egy eszközre képesek sokszor 1 méteres zsinórt tenni a spórolás jegyében, de köszönöm ilyet sem szeretnék. A használhatósághoz a megfelelő hosszúságú zsinór is beletartozik.

Legyen elég nagy az ereje – na igen, egy porszívónál ez alapelvárás. Persze az sem jó, ha annyira felszívja a szőnyeget hogy 1 hétig kell rimánkodni hogy visszaköpje.

Mindent mérlegelve a választásom a Eyugle VC-1409 porzsák nélküli porszívójára esett.

Kísértetiesen hasonlít egy nagyobb márka hasonló tudású gépére, de ettől most tekintsünk el.

Mit igér?

5 kpa erős szívó erővel rendelkező HEPA szűrős készükék porzsák nélkül, 1,8 literes kapacitással 15 méteres zsinórral.

3 különböző szívófej,  padlószőnyeg, szőnyeg és padlótisztításra, lapos fej autó belsejére, a kanapéra és az asztalra.

15Kpa erős szívás, állítható szívóerővel.

Többszintű szűrés, spirális porgyűjtés, utra-mikro pamutszűrés, hogy minden szennyeződést felszívjon, és ne kerüljön vissza a környezetbe semmiféle por.

Könnyű kezelhetőség, porürítés.

Teszt:

Alig vártam hogy megérkezzen az új gépezet, már untam a kölcsönkéregetést.

A megrendeléstől számítva kb. 10 nap alatt meg is érkezett Lengyelországból a GearBest EU raktárából, ebben az óriási dobozban.

Azonnal hadba fogtuk, eleget pihent már az úton, ideje dolgozni.  Az 15 méteres kábel üdvözlendő, és a szívóerő is. Nagyon jól teszi a dolgát, és ami a legfontosabb nem enged vissza semmiféle port. Ennek nagyon örülök, mert a régi porszívók mellett nem tudtam megmaradni, annyira zavart, hogy amit beszívott, azt hátul ki is engedte.

A port és a többi szennyeződést könnyen ki tudtam üríteni, azután a tartály mehet a víz alá, így frissen és üdén várhatja a következő bevetést.

A magam részéről ismét nem csalódtam, örülök hogy ezt a modellt választottam.

Az ára 90 dollár körül mozog, de ez EU raktáranként eltérő. A pontos összeget itt megtalálod a termék adatlapján —–>>

Tarts velem legközelebb is. A következő választott tesztalanyom egy gyűrődés szelidítő hordozható gőzölő alkalmatosság lesz.

A kütyüteszt rovatot a Gearbest támogatja.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.