Egy gyűrű nem gyűrű – szépséges ezüstök Indiából

Manapság egy gyűrű nem gyűrű. Köves, többszínű, mintás, karika vagy sima – no nem különböző ujjon, hanem inkább együtt. Az egymás fölött hordott gyűrűk soha nem voltak ennyire divatosak.

Tudják ezt Indiában is, és egy kisebb manufaktúrában készítik szebbnél szebb 925-ös ezüstből készült, féldrágakövekkel díszített portékájukat, melyben több gyűrű alkot egyetlen szépséges egységet.

Minden alkalommal rácsodálkozom, hogy hogyan tudják ennyire kedvező áron adni az aprólékos kézi munkával készített portákájukat adni.  1-3 ezer forintért ingyenes postaköltséggel már szert is tehetsz egy számodra szimpatikus darabra.  A magam részéről én teljesen beleszerettem ezekbe az ékszerekbe. Egy holdkővel díszített darabra pályázom, már csak választani kellene tudni…

A gyűrűk lelőhelye az jewelryhub2015 eBay-es üzlete az Indiából. Érdemes az aukciók között is szét nézni.

A teljes kínálatot megnézheted itt, a linkre kattintva —–>>

Neked melyik tetszik a legjobban? Melyiket válasszam, tanácstalan vagyok 🙂

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*