Kütyüteszt: Houzetek HDL 7010 hordozható ruhagőzölő gép

A gőz háztartási alkamazása már régóta piszkálja a csőröm. Gőzölő, mely kisimítja a ruhát, gőztisztító mely fertőtleníti a padlót, kitisztítja a fugákat – izgalmasan hangzik. Itt az ideje hogy ki is próbáljak egyet.

Kezdjük mindjárt egy gőzölős „vasalóval”.  Vasalni nem szeretek, és nem is igen szoktam, csak ha nagyon muszáj. Ez akkor van, ha megyünk valahová, persze mindig az utolsó pillanatban derül ki, hogy ki mit vesz fel, így ez a tevékenység még inkább a „nemszeretem” foglalatosságok közé tartozik.  Igy aztán mi vagyunk azok, akik mindig mindenhonnan elkésnek.  Ha elutazunk, akkor a helyzet még rosszabb, a bőrönd nemigen kedvez a frissen vasalt ruhának. Gyűrött ruhában megjelenni egy fontos tárgyaláson, vagy találkozón – hát elég gáz. Egy 2 kilós vasalót meg csak nem cipelünk a bőröndben?

Kíváncsi voltam hogy egy olcsó gőzölővel kiváltható-e ez a nyűg, és tényleg sima lesz-e a ruha tőle, mert őszintén kicsit szkeptikus vagyok. Tudod: hiszem, ha látom.

A választásom egy egyszerű gépezetre esett, lévén hogy nem fogom minden nap használni, leginkább az utazási felhasználása izgalmas a számomra.

Houzetek HDL 7010 ruhagőzölő gépezet – ő a kiválasztott—>>

Mit ígér?

A kézi gőzölő mindössze 2 perc alatt felmelegíti az a gépet. 120 ml-es a tartálya és tökéletes vasalási kapacitást biztosít, akár 8 perc folyamatos, erős gőzkibocsátással, tökéletesen tiszta ráncmentes ruhákhoz otthon, utazásai vagy üzleti útja során bármilyen alkalomra.

Innovatív AUTO VÉDELEM funkcióval rendelkezik, amely automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha a készülék túlmelegedik, vagy amikor a tartályból kifogy a víz, hogy biztosítsa a véletlen égések elkerülését.

A gőzölő úgy van kialakítva, hogy vigyázzon ruháira. Az új csepegtető szivárgásgátló technológiája megakadályozza, hogy a gőzölő fejéből a víz csöpögjön. Nincs több gond a nedves ruhákra, a furcsa szagokra az égett szövetekre és a víz fröccsenésére. Kicsit kevesebb mint egy perc alatt könnyedén eltávolítja a ráncokat, a port vagy a baktériumokat.

Könnyű, ergonómikus, hordozható, utazásbarát kompakt kialakítás: helytakarékos otthon vagy utazás közben. Ezenkívül a gőzölő fejét könnyen ki lehet rakni, hogy beleférjen a kisebb bőröndbe is!

Könnyen kezelhető, minden anyaghoz és szövethez tökéletes, még a kényes anyagokhoz is. Ideális a vasaláshoz, tisztításhoz, a sterilizáláshoz és a párásításhoz.

Jól hangzik, próbáljuk ki!

A készülék a GearBest kínai webshop egyik EU raktárából érkezett alig több mint egy hét alatt.

Első blikkre egy nagyon egyszerű, nem túl igényes anyagból készült készüléket tartalmazott a dobozka, de a mérete igen meggyőző. Nagyon pici, és igaziból nekem most pont ez a lényeg. Ha a fejét külön vesszük, akkor valóban elfér még a legkisebb bőröndben is, a súlya meg elenyésző.

Próbáljuk hát ki, hogy hogyan működik!

Kicsit tartottam ettől a géptől. Ez azért forró gőzt fúj vagy mi, így tisztes távolról figyeltem ameddig felmelegszik.

Tesztalany ing mindig van nálunk, jó sok. A gépezet valóban hamar felforrósodott és készen állt a bevetésre. Az ing mély ráncait kisimította, de igaz ami igaz, tükörsima azért nem lett. Egy forró vasalótalpat azért ez nem helyettesít. Nyilván egy érzékenyebb anyagnál, ahol a vasaló több kárt csinálna mint haszot sokkal hasznosabb egy ilyen készülék.

Az tetszett hogy valóban nem csöpög, nem forró kellemetlenül ahol fogom, és könnyű is használni.

Tetszik hogy a gőz felfrissíti, fertőtleníti a ruhákat. Nekem sajnos van egy olyan rossz szokásom, allergiám hogy csak frissen mosott ruhát vagyok képes felvenni. Ha már legalább 4 hete áll a szekrényben, akkor sajnos végeláthatatlan tüsszögésbe fajul az öltözködés. Remélhetőleg ezután elég lesz átgőzölni a ruhát, és elkerülöm ezt az igen kellemetlen gyakorlatot.

Hol lehet kapni, mennyibe kerül?

Megvásárolni a Gearbest kínai webshopban lehet ITT—->>

Az ára: 24.99 USD

Úgy látom, most jelenleg nincs raktáron, de

az összes hasonló gépezetet megnézheted, ha ide erre a linkre kattintasz —–>>

Vannak ettől komolyabb és egyszerűbb gépezetek is, érdemes körülnézni.

Összegző értékelés:

Nem vagyok maximálisan elájulva, de mégis örülök hogy bizalmat szavaztam ennek a gépezetnek. Az olcsó anyagkialakítás nem győzött meg, és igaziból a végeredmény sem tökéletes, de nem gyűrött a ruha, ez tény.

Tetszik hogy kicsi, és elfér a bőröndben (nekem pont erre kell). Tetszik hogy fertőtleníti, felfrissíti a ruhát, és a könnyű használhatóság is pozitívum. Az is tetszik hogy nem csöpög a víztől a ruha használat után, azonnal felvehető. Megtartom 🙂

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is, egy hordozható szónikus fogkefe lesz a górcső alatt – szintén utazáshoz tervezve 🙂

A kütyüteszt rovatot a GearBest támogatta.

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*