Le a szürkeséggel – induljon a színkavalkád! Vajon ki dönti el, hogy neked mi áll jól?

Éled a természet, virágzanak a fák. Buja virágerdő borítja a mezőket, ékes tulipánok virítanak a kertekben. Itt az ideje, hogy mi is leszámoljunk a szürkeséggel, és a ruhatárunk kiszínesedjen. Kezdjük mindjárt valami egészen meghökkentővel – tündököljünk hófehérben!

Miért pont a fehér? Bizonyos kor és 40-es méret felett állítólag tilos, főként ha csipkés.

A fehér ruha fiataloknak való, főként ha nadrágról van szó.  45 év felett, főként ha az alanynak nem 36-os a mérete, az ember lánya hordjon valami klasszikusat. A legjobb a fekete, de maximum sötétkék. Ez slankít, a fehér elég röhejes, afféle mamabálnás…

Tényleg? Ki mondja meg, hogy mi kívánatos öltözet? Nem az amiben jól érezzük magunkat? Mi lenne, ha most felrúgnánk minden szabályt, és felvennénk a ruhatárunkba néhány olyan színt is, melyek eddig távol álltak tőlünk, vagy tilosnak gondoltunk? Még az is lehet, hogy megszeretnénk.

Rafinált részletek, csipkés top, klasszikus szabású hófehér kabát virágmintával, néhány minimalista, ám de jól megválasztott kiegészítő – máris készen van a friss tavaszi – nyári összeállítás.

Fehér.

Csaaakazértis…

Most szedtem egy szál kék nefelejcset, és elraktároztam magamban ezt az érzést.

Kilépni a saját komfortzónánkból izgalmas utazás. Vajon melyik is a következő szín, amiben elképzelhetetlennek érezném hogy megjelenjek valahol? Asszem ez a zöld…  Hamarosan ezt is kipróbálom 🙂

Te melyik színnel állsz hadilábon? Kipróbálnád?

A posztban bemutatott ruhákat a Bonprix webshop hófehér kínálatából válogattam. Óriási, 1000-nél több találat kizárólag fehérekből, érdemes szétnézni!

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*