Kipróbáltam mire jó egy mini kompresszor

Vannak olyan dolgok, amikről azt sem tudjuk hogy léteznek.  Ha egy polcon látnád valószínűleg jéghidegen hagynának – no de ha valaki elmeséli, hogy pontosan mi is ez – akkor legalább kétheti vacsorádról lemondanál róla, csak hogy a tiéd lehessen. Ez a kütyü pont ilyen. Kell nekem és kész! De mit is tud valójában?

Ő egy jelentéktelen, tenyérben elférő valami, ami egy mini erőgyárról (power bank) táplálkozik. A feladata a fújás és a szívás.

Nézd csak! Elképesztő!

https://www.youtube.com/watch?v=EOYO-nlYkQ0

Mikor megláttam ezt a szerkezetet, akkor eszembe jutott, hogy milyen problémás felfújni egy gumimatracot (vagy cipeled a pumpát a strandra, vagy felfújod otthon – de akkor te gyalog jössz, mert az autóba már nem férsz be) a többi felfújandó cucc már csak hab a tortán.

Aztán az is eszembe jutott, hogy hogyan szoktunk mi a bőröndbe beleférni.

  • Bepakolunk, aztán kipakolunk.
  • 1 óra tanácskozás arról,  hogy mi marad itthon.
  • Bepakolás újra,
  • Bőröndre ülés, ugrálás, hasalva zippzározás… (aztán persze a fele cucc nem is szükséges, na mindegy)

Gyűjtögetni is nagyon szeretünk. Az éppen nem szezonos ruhákat is sokkal jobb így tárolni, hogy nincs bennük felesleges levegő. Nagyjából 40 % helyet lehet így megtakarítani.

 

Az ígéret szép, de a puding próbája mégiscsak az evés! Teszteljünk!

A szerkezet mellé beszereztem néhány olyan tasakot különböző méretben, ami alkalmas a ruhák tárolására és arra hogy kiszívjuk belőle a levegőt.

Ilyen tasakokat kedvező áron, többféle méretben itt lehet venni——>>

A szerkezet hamar meg is érkezett, egy helyes kis dobozban, használati útmutatóval és néhány hasznos tartozékkal.

Egy karima a vákuumos zacskóhoz, egy a matracok, stb felfújásához, és egy külön a labdákhoz.

Most mi a zacskók kiszívását teszteljük elsőként.

Így néz ki egy zacsi 2 darab nagy törölközővel megtöltve:

Mindez levegő nélkül. Nagyjából a felére csökkent mérete így ránézésre.

A fújó funkciót is kipróbáltuk. Momentán nem találtam egyetlen felfújható cuccot, így egy pici zacskóval próbáltuk ki, hogy tényleg működik-e.

 

Hol lehet venni, mennyibe kerül?

Ez a hasznos szerkezet az Alfawise Handheld Mini Electric Vacuum Pump névre hallgat, és a kínai Gearbest online műszaki áruházban lehet megvásárolni itt ——>>

Az ára kb. 8.200 Ft  ingyenes szállítással.

Összegző értékelés:

Kicsi a szerkezet, bárhova elvihető, így remek utitárs utazáshoz.  Powerbankról működtethető, ami mostanában minden bőröndben egyébként is megtalálható a kütyük miatt, emiatt nem vagy helyhez kötve, akárhol használhatod. Egyszerűen működtethető.

Nem dolgozik valami gyorsan, de a kis mérete ezt indolkolja.

Összességében nagyon hasznos szerkezetnek tartom, örülök hogy ráakadtam. Megtartom, és a legközelebbi utazásomnál (ami pár hét múlva esedékes) már a bőröndömben fog csücsülni.

 

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is!

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*