Téli gardróbfrissítés – segítség, új ruhatár kell!

Életmódváltás, évszakváltás – itt az ideje a téli gardróbfrissítésnek!

Az utóbbi pár évben kissé elszaladt velem a ló. Egyáltalán nem figyeltem magamra, a sok gyorskaja, gyorsan bekapott ez-az, és az esti koplalás szépen megtette a hatását. Csak gyűltek a kilók megállíthatatlanul. Pont itt volt az ideje a változásnak. Életmódot váltottam, ami inkább egy életszemlélet változás. Nem fogyókúra, hanem egy arra irányuló törekvés, hogy a testem működését egyensúlyba hozzam, és egészségessé tegyem. A  több energia, a jobb alvás mellett  a fogyás csak a kellemes mellékhatás.  Amint elérem a célom, részletesen beszámolok az eredményekről – arról hogy honnan hová jutottam – hátha sokaknak segít ez abban, hogy maga is változtatni, változni tudjon.

A mai poszt a ruhákról szól. Mert igen, a fogyás, ami jelenleg 13 kg-nál tart 2 ruhaméret csökkenést is eredményezett. Minden lóg, minden nagy – vegyünk hát néhány alapdarabot!

Szeretek a bonprix-nél vásárolni, mert akármit veszek, minden tökéletesen illik rám. Régóta vásárolok itt, így megtanultam, hogy milyen fazonok állnak jól nekem. A nadrágok különösen a szívem csücskei. Az is nagyon tetszik, hogy sok vélemény van, ezek alapján könnyebb dönteni.

Ha alapdarab, akkor minimum 2 nadrág. Egy fekete és egy kék. Minimálisan. A feketét szinte bármihez fel lehet venni. Lehet sportosabb, lehet elegánsabb, ahogy a helyzet megkívánja.

Fekete nadrágnak ezt a Slim Fit bengalin nadrágot választottam. Szépen hosszítja a lábat, slankít, és nagyon jó hogy 56-os méretig elérhető. (A rajtam látott nadrág 42-es méretű)

Első látásra szerelem volt ez a fekete virágos felső. Nagy divat mostanában a megkötős ujj megoldás. Nem mindig praktikus, de a különlegessége megér egy kis kényelmetlenséget.

Nézzük a kék nadrágot. Nem is volt kérdés, hogy az új ruhadarab chino fazonú lesz, valamilyen rugalmas pamut anyagból. Ezzel egyszerűen nem lehet melléfogni, szerintem ez a tökéletes alapdarab.

A nadrág ismét nem okozott csalódást. Tökéletes.

A nadrághoz egy hosszított fazonú, indiai mintás tunikát választottam. Szépek a színei, érdekes a szabása.

Erre a sálra nem tudtam nemet mondani, rózsaszín is, lepkés is, pont olyan, ami a szigorú fekete téli kabátom megjelenését egy kissé meglágyítja.

Messze még a kitűzött cél, ezért hamarosan újabb alapdarabok után nézhetek! De ez egy kellemes feladat, könnyű teher, melynek szívesen eleget teszek. A vásárlás úgyis nagyon megy 🙂 🙂 🙂

(x)

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*