Kipróbáltam – Tranya Rimor vezeték nélküli fülhallgató

Imádom a kütyüket, még jobban az okos kütyüket, melyek valamiképpen könnyebbé, komfortosabbá teszik az életünket. Gorcső alatt a Tranya Rimor bluetooth-os vezeték nélküli cuki fülhallgatója.

„Zene nélkül mit érek én” – ezt már a régi elődök is megmondták, és tényleg – zene nélkül elég unalmas az élet. Enélkül nekem nagyon nehezen megy a koncentrálás. Sok mindent szeretek, gospelt orrvérzésig, rock zenét kifulladásig, régi popzenét bármeddig, bármikor és bárhányszor. Ezt persze a környezetemnek nem mindig kell elviselni, főleg ha NBA meccs megy a TV-ben. Ekkor mehet a kedvenc zeném a fülhallgatóba. A vezetékes elég kényelmetlen, a laptophoz csatlakoztatva meg elég macerás a működtetése, így már régen vágytam rá, hogy egy vezeték nélküli, jól használható, minőségi, nem drága darabhoz hozzájussak.

A választásom a Trinyul Rimor vezeték nélküli fülhallgatójára esett.

A megrendelés után 2 hét alatt ide is ért, gyorsan csomagoljuk ki, és vegyük használatba!

Egy jó minőségű papírdobozban érkezett, mely egy tenyérben elférő ki tároló dobozkát rejtett.

A dobozka egyben töltőállomásként is funkcionál. A töltést egy normál USB kábellel lehet megoldani.

A kábel,  a használati útmutató és a fülbe való 3 különböző méretű pót „gumipapucs” a csomag része.

Az installálás nem volt túl bonyolult művelet, még egy informatikában járatlan számára sem.

Bluetooth bekapcsolás, eszköz felfedezése, megtalálása, elfogadás –  és ennyi. Már mehet is a teszt. 

Jöhet a kedvenc nóta vagy podcast!

Ok, használatba vettük, kiválóan működik. A hangja lenyűgöző. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről, hogy pontosan mit is tud.

Mi is ez a TRANYA márka? Még sohasem hallottál róla? 

A TRANYA alapítója, Taylor Zhang, aki a zene szerelmeseként szinte minden fülhallgatót kipróbált a piacon, de egyiket sem találta megfelelőnek. Torzított, vagy vacak volt a hang, ez számára nem volt elfogadható. Valami olyat akart alkotni, mely élvezhető, igazi zenei élményt biztosít, bárki által megfizethető áron, az ő álma, a mérnöki fejlesztésének az eredménye a jól sikerült kütyü.

Mit ígér?

A Tranya Rimor egy vezeték nélküli fülhallgató, amely akár 8 órás zenelejátszást ígér, kiemelkedő hangminőségben, mindezt kényelmesen viselve.

Bluetooth 5.0 protokollal rendelkező két fülhallgató azonnal hangot közvetít a  Bluetooth-kompatibilis okostelefonokra, táblagépekre, laptopokra, és telefon kihangosítóként is használható.

Az optimalizált rendkívül alacsony energiafogyasztási technológiával a Rimor egyetlen töltéssel akár 5 órás folyamatos lejátszást is biztosít. Ha lemerült sebaj, a feltöltött hordozható töltő tok még 4 teljes töltést biztosít.  Gyors töltési technológiájának köszönhetően 10 perc töltés 90 perc játékidőt biztosít.

Elég ha a vezeték nélküli mikrofon külső, ütésálló kerámiából készült felét megérinted, azonnal működésbe lép.

A külső zajokat kiszűri, könnyű, és vízálló.

Bluetooth hatótávolság: 10 méter

Hol lehet kapni, mennyibe kerül?

Megvásárolni a gyártó oldalán lehetséges, itt erre a linkre kattintva: tranya.com——>>

Az ára 79,99 USD lenne, de csak most,  van egy 50 %-os kupon amit használhatunk, így 39,99 USD összegért lehet megvásárolni.

A kuponkód: KA50TR01

A szállítási költség 8 USD.

Összegző értékelés:

Rendkívüli módon elégedett vagyok, nem volt drága, jól szól, kis helyen elfér. A munkában és az utazásaim során (már ha lehet újra utazni), hű társam lesz.

Ha tetszett a teszt, tarts velem legközelebb is. Egy okosórát is kinéztem magamnak, ez is olyan valami, ami nélkül nem élet az élet 🙂

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

1 Comment

  1. Személy szerint nagyon örülnék egy okosóra tesztnek is. Nem tudsz véletlenül olyan webáruházat ajánlani, ahol megbízhatóan, nem túl drágán lehet márkásabb férfi karórát vásárolni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*