Tavaszi gardróbfrissítés karantén idején

Fenekestül felfordult az életünk, kissé átrendeződtek az értékek. Már nem az a fontos, hogy milyen színű ruha van rajtad, és hogy éppen a legújabb divat szerinti csili-vili szerkóban pózolj a korzón, vagy az éppen aktuális koncerten.  Maradt a praktikum, és az alap ruhatár, no és az ami van. Mert bolt az nem nagyon van nyitva, ha igen akkor sem mersz nagyon mozdulni – ilyenkor jó hogy vannak azok a bizonyos bejáratott webshopok.

No de mi a csudának új ruha a karantén idején?

Ez a kép kellőképpen szörnyű lett, és jujujuj a Sloggy fehérneműm is kilátszik, de asszem látszik rajta lényeg – a 22 kg fogyás után már csak olyan ruháim vannak amik vagy kicsit nagyok rám, vagy nagyon nagyok rám. Köztes állapot zéró. Igen, már hallom ahogy mondod – ez egy „édes teher” – soha rosszabbat.

Most vásárolhatnék kedvemre, nézegetném magam a hatalmas tükrökben elölről, hátulról – oszt karantén van, maradhatok a popsimon itthon.  

Sebaj, ezért vannak a jól bejáratott webshopok. A bonprix oldalra rendszeresen betérek, kevés pénzből tudok jó minőségű holmikra szert tenni.

A legújabb beszerzés darabjait láthatod itt.

Legyen akkor az  első ez a kék, piros mintás felső, melyet elég univerzálisnak ítélek. Munkába, vagy a későbbiekben egy esti programhoz is tökéletes választás lesz.

A képen szereplő fekete nadrág nagyon kényelmes, alakot nyújtó, karcsúsító fazon, köszönhetően a hosszanti varrásnak.

Rendkívüli módon vonzódom a keleti mintákhoz, így ezt a felsőt szinte kötelező volt megvennem. Jó a színe, kényelmes is szintén – és mint mindig a mérete is tökéletes.

Ugye, hogy ugye? Ez egy kihagyhatatlan darab 🙂

Az utolsó páros következik. Mindig szerettem volna egy hímzett farmert, de valahogy mindig soknak ítéltem meg rajta a mintát. Rendkívüli módon megörültem, amikor megláttam ezt a szépséget, és hozzá ezt a filléres pólót, ami a rendeléskor mindössze 1.299 forintba került.

A ruhák méretének kiválasztása ismét tökéletesen sikerült, a nadrágok 40-es és a felsők 40/42-es mérete ismét nem okozott csalódást.

A ruhákat a kedvenc Magyarországon is elérhető webshopomból, a bonprixtől vásároltam. Kattints ide, és fedezd fel te is a kínálatot ——>>

Várlak vissza legközelebb is!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*