Kipróbáltam – Fobase Watch 6 Pro okosóra Kínából

Kütyü „műkedvelőként” rendkívüli módon tudok lelkesedni az okos, kényelmünket, vagy az életünket segítő eszközért. Éppen ezért írok szívesen ezekről az eszközökről, hátha valaki éppen valami hasonlót keres.

A górcső alatt egy kedvező árú okosóra Kínából, a Fobase Watch 6 Pro.

Hiába lelkesedem a kütyükért, sokáig azt sem tudtam, hogy egyáltalán szükségem lenne-e egy okosórára. Aztán hallottam az okosórák által gyűjtött adatokról, melyből sok minden kiderül, kiderülhet az egészségi állapotunkat illetően.

Azt hiszem a táplálkozási tanácsadó volt a végső felbujtó, mikor megkérdezte, hogy én vajon hány órát alszom mély alvásban egy éjszaka? Ki tudja – volt a válasz, és valóban, okosóra nélkül erre nem tudjuk a választ.  

Ide vele! 

Na jó, de azért nagyon drágát sem szerettem volna, mert ott a telefonom, az is tud ezt-azt, így minden szempontot figyelembe véve a Fobase Watch 6 Pro DIY okosóráját választottam.

Teszteljünk!

Meg is érkezett a kicsike és lám-lám a nevem bele van gravírozva ?!?! Uh, hát erre nem is számítottam, szuper, már a nevemre is vettem 🙂

Két különféle kerettel lehet egyedivé tenni – és változatossá tenni a kinézetét.

Még jó, hogy vannak ezek a nevet is eltakaró keretek – a megérkezés után pár pillanat után már a fiam kezén figyelt az óra, és el is porolt vele, hogy kipróbálja.

Hogy mit is tud pontosan?

A technikai paraméterei:

Értékelés:

Tetszik, hogy egyszerűen kezelhető, személyre szabható. A kézikönyvben található QR kód beolvasása után azonnal letölthető a kezelő App, és a telefonnal könnyedén összehangolható.

Alap funkciókat tud, de ha nincsenek túl kifinomult igényeid, akkor ez bőven elég is.

Vízálló – na persze nem akarok én ebben úszkálni, de eső bármikor lehet, így ezt a tulajdonságát is csak üdvözölni tudom.

Remek aktív kikapcsolódást segítő, támogató eszköz, és az ára is baráti – szeretni fogom. Már ha a fiamtól visszaszerzem 🙂

Hol lehet kapni, mennyibe kerül?

Az ára: 39,59 USD most 34 %-kal olcsóbban kapható, mint egyébként.

A beszerzési forrás: Fobase Global Store Aliexpress üzlete itt——>>

További információkat a fenti linken találsz.

 

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is!

 

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

  1. Lehet, butaságot kérdezek, de ez uniszex? Ha igen, a szíj mennyire hosszú, jó lehet egy vastag férfi csuklóra is?

    • Szia! Szerintem uniszex. Elég nagy, így egy pasi is simán tudja hordani. A képen a fiam kezén van 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*