Ilyen a Mizon márka gyári mintaboltja Dél-Koreában

Izgalmas kirándulásra invitállak. A cél Dél-Korea, a Mizon és több más márka gyári mintaboltja. Kicsit más ez az üzlet, mint az amit itthon megszokhattunk. Látogatása felér egy felüdüléssel, mivel nem csak unalmas polcokból áll, hat az érzékekre, meglepő, szemet gyönyörködtető és minden kipróbálható.

A Mizon márkát kezelő cégnek a Mizonon kívül még 3 különböző márkája van a Village 11 Factory, a Agatha és a Steblanc. Ebben a márkaboltban a Mizon, Village 11 Factory és az Agatha márka teljes kínálatával ismerkedhetünk meg.

A mintabolt kívülről nem túl jelentős, pont úgy néz ki, mint egy raktár.

Belépés után azonban azonnal a Village 11 Factory őrült professzorának laboratóriumában találod magad.

Érkeznek a futószalagon a fincsi kozmetikumok,

és a labor többi részét is meg lehet tekinteni, ahonnan simán le is csipegetheted azt, amit szeretnél.

Óh, igen. Ez bizonyára a maszk kánaán 🙂

A következő helyiségben felfedezhetjük a kedvenc márkánk a Mizon termékeket is, mellyel jól esik egy kicsit pózolni 🙂

Menjünk tovább, az AGATHA márka birodalmába, és csodálkozzuk rá a romantikus, csajos, rózsaszín világra. Ez egy olyan sminkmárka mondják ők, amely soha nem jön Európába 🙁

Nekik az európai az különleges, egyedi – nálunk ez nem jelent nagy extrát…

Nagy kár, mert válogatni itt is lehetne ezt – azt.

A rózsaszín csodavilágból nyílik az az ajtó, ahol ki lehet próbálni a sminktermékeket. Többször van itt fotózás, rendezvény, filmforgatás, ahol a résztvevők ezen a helyen szépülnek.

Tovább haladva egy igen mutatós fürdőszobában!? találjuk magunkat. Ez az, amit itt Magyarországon még sehol sem láttam. Itt a láb, kézápolók és tusfürdők tesztelhetőek „élőben”, használat közben.

Igazi kényeztető luxus 🙂

No és ha már mindent láttunk,

akkor próbára tehetjük a szerencsénket. Attól függetlenül, hogy nálunk volt már két nagy szatyor az ajándékba kapott mindenféle földi jóval, komolyan gondolkodóba estem hogy ne dobjak-e be egy érmét. Mert ugye mit lehet tudni mit fog kidobni a gép…

A túra végén aztán elszopogathatunk egy zöldturmixot a kertben kialakított kávézóban, és kipihenve a fáradalmakat léphetünk ki újra az utcára.

Ha esetleg nem sikerült volna mindent beszerezni, azt pótolhatjuk a kinti 2 automata egyikéből.

Így néz ki egy gyári mintabolt Szöulban, mely egy magamfajta koreai beauty megszállottnak ez maga a kánaán.

Izgalmas látogatás volt, az ittlétünknek meghatározó élménye.

Dél-Koreába a legnagyobb K-beauty kiállításra érkeztünk. A Mizon márka képviselőivel 2 napot töltöttünk együtt. A látogatásunknak lett eredménye is, mely itt alább látható. Aláírtuk azt a szerződést, mely alapján megkaptuk a jogot, hogy mi képviseljük hivatalosan a Mizon márkát Magyarországon. Nagyon büszke vagyok rá, mert a Mizon termékek nagyon jók, folyamatosan fejlődik, folyamatosan dolgoznak újabb termékeken, fejlesztenek, jobbítanak.

Büszkeségünkat a Mizon Magyarország weboldalát itt érheted el, és ha nem ismernéd felfedezheted a márka kínálatát.

Dél-Koreában ez volt az utolsó napunk. Fárasztó, de egyben izgalmas és eredményes időtöltés volt, sok munkával, időeltolódással, sok-sok tárgyalással.

Terveink szerint másnap magunk mögött hagyjuk Dél-Koreát, és átrepülünk Japánba. A terv remek, , de sajnos ez nem így lett. Japánban óriási tájfun tombolt, az eddigi talán legnagyobb…

De ez már egy újabb mese!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*